- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, szeretném lecserélni a táp ventilátorát, vettem is egy ventit, na már most ez 4(kék,fekete,sárga,zöld) vezetékes, a tápon levő meg 2(piros,fekete). Összekötöttem a kéket a pirossal, a feketét a feketével, de nem csinál semmit(a másik kettőt szabadon hagytam). Mit rontottam el?
-
válasz
takacsbotond #2851 üzenetére
Na majd még alszom rá egyet, hogy mi legyen vele. Köszi szépen még1X
-
válasz
takacsbotond #2849 üzenetére
Akkor inkább megpróbálom eladni és venni egy újat. Amúgy is nehéz volt vele boldogulni, sok a kábel, mATX házba nagyon hosszúak is. Nem tudod kb mennyit érhet?
-
válasz
takacsbotond #2847 üzenetére
Nem tudod véletlen, hogy a tápra forrasztva van vagy csak rádugva a venti? mert ha forrasztva akkor szét se szerelem, úgysincs hozzá szerszámom.
Esetleg olcsóbb esetleg nincs?, mert erre a tápra már nem költenék sokat.
És köszi a válaszokat -
Sziasztok, van egy fsp 400-60apg tápegységem, Amin szeretnék ventillátort cserélni. A kérdésem az lenne, hogy bármilyen 12cm-es ventire kicserélhetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged