- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Stonerice #1739 üzenetére
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy abban a Yate Loon ventiben csak simán fordítva forrasztották fel a drótokat, véletlenül. Használtam már fel Yate Loon ventit házhűtőként és ott nem kellett a fekete drótot a +12 V V-ra kötni.
A Yate Loon hivatalos oldalán is láthatjuk, hogy a ventik vezetékének a színezése szerint a fekete a "negatív" és piros a "pozitív". Általában véve a legtöbb ventinél a fekete az mindig a negatív pólussal egyenlő.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice #1724 üzenetére
Egyébként szerintem a hexa nem a venti miatt hangos alapból: mikor beröffentem a gépet, teljesen jó halk. Csa ha játszok, elkezd melegedni, feltolja a venti fordulatszámát, úgy már rendesen süvít. Ezzel se lenne baj, tolja csak a levegőt. Viszont miután abbahagyom a játékot, hiába vársz akár egy órát, nem veszi vissza a fordulatszámot
Ami filmnézés közbe zavaró, nem kicsit. Uh olyan venti kell ami max közeli fordulaton se túl hangos.
-
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice #1722 üzenetére
EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak.
Ezt hogy érted? Itt a pwm semmit se számít, tekintve hogy a tápba úgyis csak 2 eret tudsz bekötni, a +12v-ot meg a földet. Az ilyen thermal kontrollos cuccok meg sztem kifejezetten nem jók tápba (ha az).
Mod. : asszem leesett
Gondolom úgy értetted hogy a nem a-s jelzésű az fix fordulatszámú.
-
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice #1712 üzenetére
A pwm az aminek 4 pines csatija van, és az alaplap tudja állítani a fordulatszámát.
Igazából ezesetben a pwm része lényegtelen, viszont ahogy olvastam a tesztekben, a pwm-es verziónak nagyon alacsony az indulófesze ~2,9v.
Az pedig már számít, mivel a táp bekapcsoláskor csak alacsony feszt ad a ventinek, hogy lassan pörögjön.
Ergo ha nem elég alacsony a venti indulófesze, nem fog elindulni, ami ugye gáz. -
tornas
őstag
válasz
Stonerice #1707 üzenetére
Elvileg jó is lenne, de nincs info róla, hogy el is indul min. 5 V-ról. Ha igen, akkor mehet bele...
duckload: Szerintem először meg kellene kenni a csapágyát csapágy- vagy rendes gépzsírral. Elképzelhető, hogy orvosolni fogja a kerregést. A GX 450-esben siklócsapágyas venti van, aminek a zsírozás mikéntjére itt ebben a topikban is rá tudsz keresni, mert sokszor le lett már írva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest