Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Netfone
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy abban a Yate Loon ventiben csak simán fordítva forrasztották fel a drótokat, véletlenül. Használtam már fel Yate Loon ventit házhűtőként és ott nem kellett a fekete drótot a +12 V V-ra kötni.
A Yate Loon hivatalos oldalán is láthatjuk, hogy a ventik vezetékének a színezése szerint a fekete a "negatív" és piros a "pozitív". Általában véve a legtöbb ventinél a fekete az mindig a negatív pólussal egyenlő.
-
-
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice
üzenetére
Egyébként szerintem a hexa nem a venti miatt hangos alapból: mikor beröffentem a gépet, teljesen jó halk. Csa ha játszok, elkezd melegedni, feltolja a venti fordulatszámát, úgy már rendesen süvít. Ezzel se lenne baj, tolja csak a levegőt. Viszont miután abbahagyom a játékot, hiába vársz akár egy órát, nem veszi vissza a fordulatszámot
Ami filmnézés közbe zavaró, nem kicsit. Uh olyan venti kell ami max közeli fordulaton se túl hangos. -
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice
üzenetére
EGyébként figyelnikell, hogy "A" verzió legyen, mert ez szabályoz fordulatot csak.
Ezt hogy érted? Itt a pwm semmit se számít, tekintve hogy a tápba úgyis csak 2 eret tudsz bekötni, a +12v-ot meg a földet. Az ilyen thermal kontrollos cuccok meg sztem kifejezetten nem jók tápba (ha az).
Mod. : asszem leesett
Gondolom úgy értetted hogy a nem a-s jelzésű az fix fordulatszámú. -
LLKobe
veterán
válasz
Stonerice
üzenetére
A pwm az aminek 4 pines csatija van, és az alaplap tudja állítani a fordulatszámát.
Igazából ezesetben a pwm része lényegtelen, viszont ahogy olvastam a tesztekben, a pwm-es verziónak nagyon alacsony az indulófesze ~2,9v.
Az pedig már számít, mivel a táp bekapcsoláskor csak alacsony feszt ad a ventinek, hogy lassan pörögjön.
Ergo ha nem elég alacsony a venti indulófesze, nem fog elindulni, ami ugye gáz. -
tornas
őstag
válasz
Stonerice
üzenetére
Elvileg jó is lenne, de nincs info róla, hogy el is indul min. 5 V-ról. Ha igen, akkor mehet bele...
duckload: Szerintem először meg kellene kenni a csapágyát csapágy- vagy rendes gépzsírral. Elképzelhető, hogy orvosolni fogja a kerregést. A GX 450-esben siklócsapágyas venti van, aminek a zsírozás mikéntjére itt ebben a topikban is rá tudsz keresni, mert sokszor le lett már írva.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Star Wars rajongók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- UHD filmek lejátszása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- DJI Osmo Pocket 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Max hangerőn sincs 20db. Mostmár nem is hallani ha megy a gép

Ami filmnézés közbe zavaró, nem kicsit. Uh olyan venti kell ami max közeli fordulaton se túl hangos.