- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rígel
őstag
Szia!
Beszereztem egy F12 PWM ventit. Szétkaptam a tápot. A YL venti csak 2 vezetékes, ez meg ugye 4. Azon filózok, hogy ha levágom a régi ventit, de nem forrasztom be az Arcticot, hanem kivezetem a többi kábel mellett, rádugom a cpu fan socketre (elosztós, tehát belemegy a cpu hűtő dugója) akkor elvileg a proci hőmérséklet függvényében szabályozódik a fordulatszáma, ami szerintem jobb lenne.
Viszont ha eltávolítom a régi ventit a drótjaival együtt, nem okozna gondot hogy nincs rákötve semmi? Egyszóval muszáj a tápba bekötni az új ventit? -
rígel
őstag
-
rígel
őstag
Az arctic honlapján a simának is meg a pwm-nek is 2.76 van írva, A TC-nek kevesebb.Ha jót nézek
-
rígel
őstag
Sziasztok!
Egy FSP Hexa 500 80+ tápom van, és mióta "csendesítettem a gépemet a ventije lett a fő zajforrás. Milyen ventit ajánlotok bele, ami extrém halk? Én egy ilyet néztem ki. Elvileg 18 dB, 1500 rpm, jól hangzik. Ez jó lenne bele? Vagy ha tudtok mást ajánlani (elsődleges szempont hogy nagyon halk legyen)Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest