Hirdetés
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Köszi az infót. Még a magyar webshopokat nézegetem, de siralmas a rugalmatlanságuk. Akik eddig válaszoltak a kérésemre sem arról írnak, hogy hogyan tudnák / nem tudnák beszerezni, hanem "sajnos nincs". Hát kösz, ezzel tényleg beljebb vagyunk.
Én meg azt sajnálom, hogy a fogyasztói társadalom kultúrájából inkább a lehúzás honosodott meg (ungarische black friday és hasonlók), az ügyfél igényeinek kiszolgálására való törekvés kevésbé. 
Értem én, hogy rétegigény, de filléres alkatrészekről van szó, nem hiszem, hogy nem férne el egy doboznyi a raktár egyik polcának tetején. Na mindegy.Nem gyanta, pattintós műanyag foglalat, egészalakos jó masszív peremmel, olyan mint itt. Kipróbáltam, le tudtam húzni, vissza tudtam dugni... szóval működne, ha lenne alkatrész. Közben találtam átalakító kábelt, 3 tűből 2 tűbe, de ettől is kicsit hasfájásom van. Bár még mindig jobb, mint csatlakozó aljzatot farigcsálni. A forrasztásnál meg pláne jobb. Ennyi erővel csapágy gyártásba is foghatnék és nem kellene ventilátort sem vennem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Mozilla Firefox
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Szólánc.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én meg azt sajnálom, hogy a fogyasztói társadalom kultúrájából inkább a lehúzás honosodott meg (ungarische black friday és hasonlók), az ügyfél igényeinek kiszolgálására való törekvés kevésbé.