- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Köszi az infót. Még a magyar webshopokat nézegetem, de siralmas a rugalmatlanságuk. Akik eddig válaszoltak a kérésemre sem arról írnak, hogy hogyan tudnák / nem tudnák beszerezni, hanem "sajnos nincs". Hát kösz, ezzel tényleg beljebb vagyunk.
Én meg azt sajnálom, hogy a fogyasztói társadalom kultúrájából inkább a lehúzás honosodott meg (ungarische black friday és hasonlók), az ügyfél igényeinek kiszolgálására való törekvés kevésbé.
Értem én, hogy rétegigény, de filléres alkatrészekről van szó, nem hiszem, hogy nem férne el egy doboznyi a raktár egyik polcának tetején. Na mindegy.Nem gyanta, pattintós műanyag foglalat, egészalakos jó masszív peremmel, olyan mint itt. Kipróbáltam, le tudtam húzni, vissza tudtam dugni... szóval működne, ha lenne alkatrész. Közben találtam átalakító kábelt, 3 tűből 2 tűbe, de ettől is kicsit hasfájásom van. Bár még mindig jobb, mint csatlakozó aljzatot farigcsálni. A forrasztásnál meg pláne jobb. Ennyi erővel csapágy gyártásba is foghatnék és nem kellene ventilátort sem vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- ASUS TUF Gaming TF120 120mm ARGB (Szállítás sérült) INGYEN FOXPOST
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- 9db Cooler Master MasterFan MF120 Halo RGB ventilátor egyben a szett
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest