Hirdetés
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android dual SIM okostelefonok
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Köszi az infót. Még a magyar webshopokat nézegetem, de siralmas a rugalmatlanságuk. Akik eddig válaszoltak a kérésemre sem arról írnak, hogy hogyan tudnák / nem tudnák beszerezni, hanem "sajnos nincs". Hát kösz, ezzel tényleg beljebb vagyunk.
Én meg azt sajnálom, hogy a fogyasztói társadalom kultúrájából inkább a lehúzás honosodott meg (ungarische black friday és hasonlók), az ügyfél igényeinek kiszolgálására való törekvés kevésbé.
Értem én, hogy rétegigény, de filléres alkatrészekről van szó, nem hiszem, hogy nem férne el egy doboznyi a raktár egyik polcának tetején. Na mindegy.Nem gyanta, pattintós műanyag foglalat, egészalakos jó masszív peremmel, olyan mint itt. Kipróbáltam, le tudtam húzni, vissza tudtam dugni... szóval működne, ha lenne alkatrész. Közben találtam átalakító kábelt, 3 tűből 2 tűbe, de ettől is kicsit hasfájásom van. Bár még mindig jobb, mint csatlakozó aljzatot farigcsálni. A forrasztásnál meg pláne jobb. Ennyi erővel csapágy gyártásba is foghatnék és nem kellene ventilátort sem vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Facebook és Messenger
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest