Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
zsoleer
üzenetére
Ez az Aerocool venti alapesetben 3 pin-es, de neked csak a pirosat és a feketét kell bekötnöd! A sárga az kimarad. A pirosat a piroshoz, a feketét a feketéhez...
Értelemszerűen a sárga vezetéket úgy kell elhelyezni és leszigetelni a végét, hogy mással ne érintkezhessen! A kábeleket forrasztani és zsugor-csövezni érdemes, mert a szig.szalag később elengedhet. A sárgára is mehet a zsugorcső szigetelés gyanánt, aminek a túlnyúló részét visszahajtod és egy kis kábelkötegelővel rögzíteni is lehet még.
Bár én nem szedném szét a venti eredeti kábelét, mert ahhoz ez egy eléggé "igényes" darab. Én inkább a a LOMEX-es "snasszos" Jamicon-t raktam volna bele. Ráadásul csak 2 db csupasz drótvégje van, ami megkönnyíti a beszerelést is.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox one X konzol 1Tb
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest