Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin0297
tag
Sziasztok Chieftec GPS-600A8 tápom van.
Amit tudni kell, 600W, 80%+ hatékonyság, R9 270X és egy i5 3330 megy alatta, játékra is van használva.
Mostanában a ventilátor nekiállt kerregni, szerintem csapágyas lett.
Megtaláltam a gyári adatokat a ventiről: YT D12SH-12"Mint a tápegységekről írt villámteszteknél mindig, úgy most is megnézzük a belsőt, ahogy szoktuk a ventilátorral kezdjük.
A Yate Loon márkájú légkeverő siklócsapágyas megoldás. 6,5-13,8 volt közötti feszültséggel működik, a maximális fordulatszáma 2200/perc. Ez meglehetősen magas érték, ehhez, és a siklócsapágyhoz mérten nem meglepő, hogy akár 40 dBA zajt is termelhet. Természetesen alacsonyabb fordulaton a zaj is kisebb, nálunk, legalábbis fülre nem igazán lépte át a 20 dBA-t. Lényeges adat még a légszállítás mértéke. A gyártó ezt is maximális fordulaton adja meg, és nem kevesebb, mint 88 köbláb percenként."Szóval ehhez megfelelő venti kéne nekem ajánlásba, valamint amikor ezelőtt szétszedtem a tápot, akkor ha jól emlékszem 2 pines csatlakozó megoldást találtam rajt. Forrasztásról pedig fogalmam sincs, erdész vagyok. nem elektronikai mester

Köszönöm segítségetek!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hyundai, Kia topik
- Magisk
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest