- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
takacsbotond #2694 üzenetére
Persze, a dolog ott kezdődött hogy hatott a marketingbullshit, click design. Aminek az lett a vége hogy a ventilátorral jött az elektronika. Kicsit megrendült a bizalmam. No para igaz alíg bírtam kiszedni a ventilátorból az elektronikát, de siker és visszaragasztottam. Majd forrasztani is kellett mivel, a 4 bemenő szálból 2 leszakadt a nyákról.
Így picit rossz szájízzel de még bizakodva próbáltam ki, már ekkor gyanús volt hallatszott egy kis motorhang és kattogás leszabályozva.
Majd beszereltem és ott is elég takaros zajjal volt. De még reménykedtem aztán be a gépbe de sajnos kihallatszott a morgolódása kattogása. Nálam alapból csak szélzaj van, és a hdd-k hangja, így ha valamilyen más jellegű hang is van még ha nem is hangos feltűnő zavaró.
Az biztos hogy a statikus nyomása megfelelő.
Ok tudom ennél bonyolultabb ez, a bequiet-em jobb hatásfokú nyilván egy lassabb fordulaton dolgozó venti is le tudja hűteni. A cm rosszabb emiatt magasabban jár a ventilátor is.Mi a gond a cm táppal elvileg megbízható kategória talán Antec belsős?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest