- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
takacsbotond #2694 üzenetére
Persze, a dolog ott kezdődött hogy hatott a marketingbullshit, click design. Aminek az lett a vége hogy a ventilátorral jött az elektronika. Kicsit megrendült a bizalmam. No para igaz alíg bírtam kiszedni a ventilátorból az elektronikát, de siker és visszaragasztottam. Majd forrasztani is kellett mivel, a 4 bemenő szálból 2 leszakadt a nyákról.
Így picit rossz szájízzel de még bizakodva próbáltam ki, már ekkor gyanús volt hallatszott egy kis motorhang és kattogás leszabályozva.
Majd beszereltem és ott is elég takaros zajjal volt. De még reménykedtem aztán be a gépbe de sajnos kihallatszott a morgolódása kattogása. Nálam alapból csak szélzaj van, és a hdd-k hangja, így ha valamilyen más jellegű hang is van még ha nem is hangos feltűnő zavaró.
Az biztos hogy a statikus nyomása megfelelő.
Ok tudom ennél bonyolultabb ez, a bequiet-em jobb hatásfokú nyilván egy lassabb fordulaton dolgozó venti is le tudja hűteni. A cm rosszabb emiatt magasabban jár a ventilátor is.Mi a gond a cm táppal elvileg megbízható kategória talán Antec belsős?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Windows 11
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Lian li Uni fan sl wireless 120
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest