- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Abból induljunk ki, hogy ha rossz alapokara építkezel, akkor valószínűleg amit rápakolsz, az se lesz jobb. Szerintem megéri azt az x ezer forintot hetente a tanár, ha esetleg még nem is minden héten, de az sokat számít, hogy van egy olyan személy, akitől bármit megkérdezhetsz, gyakorolhatod a gyengeségeidet, stb. Olvastam a céljaidat, de én biztos nem mernék kimenni szimplán otthon tanult angollal.
-
ABal
őstag
Ha egy példa alapján lemásolsz egy szerkezetet, ezzel valóban gyakorlod magát a szerkezetet, de csak formai szempontból, vagyis begyakorlod, hogyan kell megalkotni. Ha ez a célod, akkor a módszer OK. Reméljük, hogy az eredeti mondat helyes és te sem vétesz hibát, amit aztán jól be is gyakorolsz.
A kérdés az, hogy ez mennyire segít hozzá a szerkezet funkciójának megértéséhez?Az elhivatottságod dicséretes, és nyilvánvalóan nem kell mindenhez tanár, de nem ártana valami hozzáértő ellenőrzés rendszeres időközönként.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest