- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomotmo
csendes tag
Nyolcadikban kezdtem nagyon elhagyni a tanulást. Két kedvenc tárgyam a Kémia és a Fizika volt. Hetedik év végén Kémiából 5-ös (én voltam az osztályban a legjobb és legszorgalmasabb ebben a tárgyban, másból sosem tudtam), Fizikából dicséretes 5-ös lettem. Igazából a Kémia volt az, amit jobban szerettem. (a tanárt is nagyon szerettem)
Nagyon fájt, hogy nem kaptam meg a dicséretet belőle. Talán itt kezdődött minden. Én nem is tudom, hogy mi történt velem. Mindenből rontottam, örültem, hogy nyolcadik van, végre elmehetek erről a "szar" helyről, szánalmas kis hülye lettem így visszagondolva. Szuper osztályom volt nyolc éven át szuper osztályfőnökkel. Mindenkivel "leépítettem" a kapcsolatomat, nem tudták, hogy mi történt velem.
Nyolcadik év végén 3-as lettem Kémiából, ez nagyon fájt, de csak magamnak köszönhettem. Hát, ez megint rontott a helyzetemen. Fizikából megint dicséretes ötös lettem annak ellenére, hogy négyeseim is voltak, nem mindig írtam házit. Ezt a két tárgyat értettem/ tudtam olyan szinten, ahogy elvártam magamtól. Egy nagyon rossz iskolaválasztás után újabb egy év szívás következett.
Csupa olyan gyerek, aki utál tanulni. Ez szakközép volt, nyelvi előkészítővel. Az ottani osztályfőnök tanácsolta, hogy jobb lenne, ha elmennék egy gimibe. Így is lett, ez úton is köszönném neki, hogy nem maradtam ott. Most tartok ott, hogy a hülyegyerek korszakom elmúlt, újra úgy szeretnék élni, mint nyolcadik előtt. Ha nem megyek nyelvi előkészítőre-ami semmit sem ért az osztály összetétele miatt-most tizedikes lehetnék. Mindegy ez van.
Most újra úgy szeretnék mindent, ahogy eddig volt. De nem tudom hogyan. Nem tudom, hogy eddig hogy csináltam. A mostani suliban, 3-as lettem megint Kémiából, és nem értek semmit. Semmit! Ami eddig ment, most nem megy. Ezért is kértem a segítségetek.
Boccs, ha értelmetlenül fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- DJI mini 3 drón display unit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest