Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- A Honor is megcsinálja saját kamerakészletét
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomotmo
csendes tag
Nyolcadikban kezdtem nagyon elhagyni a tanulást. Két kedvenc tárgyam a Kémia és a Fizika volt. Hetedik év végén Kémiából 5-ös (én voltam az osztályban a legjobb és legszorgalmasabb ebben a tárgyban, másból sosem tudtam), Fizikából dicséretes 5-ös lettem. Igazából a Kémia volt az, amit jobban szerettem. (a tanárt is nagyon szerettem)
Nagyon fájt, hogy nem kaptam meg a dicséretet belőle. Talán itt kezdődött minden. Én nem is tudom, hogy mi történt velem. Mindenből rontottam, örültem, hogy nyolcadik van, végre elmehetek erről a "szar" helyről, szánalmas kis hülye lettem így visszagondolva. Szuper osztályom volt nyolc éven át szuper osztályfőnökkel. Mindenkivel "leépítettem" a kapcsolatomat, nem tudták, hogy mi történt velem.
Nyolcadik év végén 3-as lettem Kémiából, ez nagyon fájt, de csak magamnak köszönhettem. Hát, ez megint rontott a helyzetemen. Fizikából megint dicséretes ötös lettem annak ellenére, hogy négyeseim is voltak, nem mindig írtam házit. Ezt a két tárgyat értettem/ tudtam olyan szinten, ahogy elvártam magamtól. Egy nagyon rossz iskolaválasztás után újabb egy év szívás következett.
Csupa olyan gyerek, aki utál tanulni. Ez szakközép volt, nyelvi előkészítővel. Az ottani osztályfőnök tanácsolta, hogy jobb lenne, ha elmennék egy gimibe. Így is lett, ez úton is köszönném neki, hogy nem maradtam ott. Most tartok ott, hogy a hülyegyerek korszakom elmúlt, újra úgy szeretnék élni, mint nyolcadik előtt. Ha nem megyek nyelvi előkészítőre-ami semmit sem ért az osztály összetétele miatt-most tizedikes lehetnék. Mindegy ez van.
Most újra úgy szeretnék mindent, ahogy eddig volt. De nem tudom hogyan. Nem tudom, hogy eddig hogy csináltam. A mostani suliban, 3-as lettem megint Kémiából, és nem értek semmit. Semmit! Ami eddig ment, most nem megy. Ezért is kértem a segítségetek.
Boccs, ha értelmetlenül fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Star Trek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs