- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Nem lenne jobb már PCIe-re is átállni?
Szerintem a köv. generációs VGA kariknál már nem fognak a gyártók annyira ragaszkodni az AGP csatihoz. SZVSZ nem lesz minden tipusból AGP-s verzió. A fejlettebb országokban, ahol nagy a felvevő piac, ezen az éven átállnak már PCIe-re. Nem beszélve arról, hogy már ma is mérhetően drágább ugyanazon kártya AGP verzióban. Halkan megjegyzem, hogy elméletileg gyengébb is, utalok itt a 6600GT lassabb memóriájára. A SLI szintén zenész AGP sínen.
Szerintem hibát követsz el, ha úgy állsz át A64-re, hogy AGP sínen maradsz, mivel a következő fejlesztést nem fogod megúszni komplett gépcserével. Persze, ha van egy zsák pénzed nem szóltam. Ha viszont egyben ekkorát nem tudsz fejleszteni, inkább várj. -
MCGaiwer
addikt
válasz
nicevolley #13 üzenetére
Gigabyte K8NS-UTRA s939
-
g@bo
nagyúr
válasz
nicevolley #13 üzenetére
gigabyte
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #13 üzenetére
Erre sajnos nem tudok válaszolni ,mert én nem nagyon szeretek tunigolni ezáltál nem vágom ezeket az értékeket!
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Egyenlőre igen! Bár én elképzelhetőnek tartom , hogy lesz belőle AGP-s is!
-
AMD Power
titán
válasz
nicevolley #4 üzenetére
Igen jobb az nForce! De drágább is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen routert?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest