Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ripper17

tag

válasz hegedus001 #9 üzenetére

A hardverajánló nyomán vettem egy B6 Pro-t én is. Egy ideje több, de nem perdöntő okból is gondolkozom a nagyon régi, Logitech K360 nyugdíjazásán (heti 2 irodai napra azért marad benti billentyűzetnek) a homeoffice desktopon.

Az MX Keys S-t nézegettem, de az az ára; a natív HU layout hiánya (a gyárilag rágravírozott is baromi ronda, zsúfolt) és amitt is kiesett, hogy Logi Uni Bolt a vevője; a preferált egerem meg sima Uni (értem a Logi célját, de az M720 egerük sem egy olcsó típus, ráadásul ugyanúgy multi-device, abszolút nem irreális a párosítása egy Mx Keyshez ...) ha meg ígyis-úgyis 2 vevő kerül a hub-os monitorba, akkor szóba jöhet más márka is.

Nekem a fix, laposabb dőlés kis megszokást igényelt (15 év "lábas", meredek, vastag K360 után), de egyébként ugyanúgy tudtam egyből gépelési teszteken amit szoktam + izommemóriából "vakon" gépelni. Néhány Windowsos gyorsbillentyű is hasznos.

az Mx S-hez képest szerintem picit jobban kitüremkedik a layoutból a billentyű és kevésbé konkáv, "ujjbegyes". Gépelni kényelmes nekem, egész napos rendszermérnök/projektkoordinátor munkakörben. a konstrukció is masszív, nem recseg ropog.

A háttérvilágítás hiánya engem nem zavar, laptopon se használtam soha, van asztali lámpám. A NumLock LEDje nekem túl fényes, megnézem majd a szoftverből ez kikapcsolható e. Sok tesztelő azt mondja: zavaró hogy az F1-12 nincs 3x4 tagolásban; nekem fel se tűnt, bár ezeket ritkán használom.

Méretre pont olyan széles mint a Creative Stage SE soundbar-om, egész letisztult a desktopon.

Új hozzászólás Aktív témák