- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Mindegy mit néztünk meg, hdr videó, betekintés oldalról, nem fakultak ki úgy a színei..stb. mindenhogy világosabb volt az ultra kijelzője.
Vagy lehet az van benne, hogy már a 20fok is elegendő volt ahhoz, hogy levegye a fényerőt mert annyival gatyább a samsung hűtése.
De mindegy, nem akarom neked bizonygatni, látom amit látok, én csak megosztottam hogy más is lássa, ez nem labori mérés volt, csak egymás mellé raktuk, automata fényerő be és verte. -
Elit3Zotya
addikt
Nekem ugyan olyannak tűnik, a sima és az ultra kijelzőjének a fényereje, de a mérések alapján is szinte megegyeznek.
Sima s23..: Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1200 nits (HBM), 1750 nits (peak)
S23 Ultra..: Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1200 nits (HBM), 1750 nits (peak)
13 Ultra....: LTPO AMOLED, 1B colors, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 1300 nits (HBM), 2600 nits (peak)Ne érts félre, én imádom a Samsung kijelzőit és telefonjait is, de ennyire elvakult azért én sem vagyok.
Ha valami jobb, akkor az jobb.
De hogy örülj is kicsit, manuálisan ha nincs automata mód bekapcsolva és a Samsungon bevan kapcsolva az extra fényerő mód, akkor az fényesebb.Na meg hol az iPhone?
Hát ez már kicsit ciki
De egyébként pont holnap fogom összehasonlítani egy 14 pro-val.
Bár az szerintem fényesebb lesz, viszont a Samsungot nagyon megpakolta most.
Tudom tudom az iphone is samsung kijelzőt használ, mindegy csak Samsung nyerjen.#15joey04 Én már elvesztettem a reményt a gsmarena teszt alapján, de élőben eléggé hozza a számokat, eddig legalább is úgy tűnik.
-
Elit3Zotya
addikt
Hogy mi.?
A képeken is jól látszik, de élőben még a képeknél is sokkal drasztikusabb a különbség.!
Abba nem is megyek bele, hogy a színek is torzabbak lettek a samsungon, mikor megemelték a fényerőt.
Persze ez nem meglepő, mert a Samsung még egy jóval elavultabb panelt használ.
Az ultrának pontosan ugyan ennyi a maximális fényereje.
Szerencsére a számok nem csaltak a xiaominál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest