- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #23 üzenetére
Nem márkahűség, te minden hardveres újdonságot elkönyvelsz hatalamas jó dolognak, nagyon lelkes vagy.
Valahol irigylem is, mert én meg szkeptikusan állok ezekhez.
Itt meg kb mindenhol elmondják, hogy marketing az egész, de attól még kurva jó kijelző.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #21 üzenetére
menthetetlen vagy
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #16 üzenetére
A mérések alapján a 13 Ultra sem fényesebb az S23-aknál
[link] (itt látható a két Ultra a listában)
[link] (itt meg külön a sima S23) .
Ne gondold, hogy mondjuk 1198, meg 1207 nit között látható a különbség szabadszemmel, pláne olyan látványosan, ahogy azt leírtad korábban. Ez mind egy és ugyanaz. Magyarán kitűnő eredmények, de rekordok nem dőltek meg.És egyébként minél tovább nézem a képeket, amiket beszúrtál fentebb, annál nyilvánvalóbb, mennyire reflektív az a védőüveg az S23-on, a kamerakivágásnál is látszik milyen ott, ahol nem borítja be a képernyőt, de a ti tükörképeitek is sokkal erősebbek benne. Ez is teljesen befolyásolja az "élményt" élőben, hisz a képeken is nyilvánvaló. De például ha megnézed, a két UI is más, a Xiaomin vastagabbak a fekete betűk a szövegeknél, a Samunál meg látható, hogy a valódi fehér háttér csak a menüpontok körül van, a képernyő egyéb részein nem az (illetve a betűk is vékonyabbak). Máris csorbul az olvashatóság, mindkét dolog miatt. Pedig csak optikai csalódás. Attól még a fehér ugyanolyan fényes, a fekete ugyanolyan sötét.
Szóval remélem nem akarod azt mondani, hogy reprezentatív és objektív tesztet végeztetek (mikor ránéztetek két, mással borított és mást megjelenítő képernyőre), ami valamiért teljesen más eredménnyel zárult a szavaid alapján, mint a mások által, valóban objektíven mért adatok. Mert ha nem, akkor oké (csak ugye mi értelme akkor ennek az egésznek), de ha igen... akkor nem oké.
Azt senki nem hitte, hogy valami olvashatatlan, vaksötét "izé" a 13U képernyője, szóval ennek ellenkezőjét kár tovább bizonygatni.
Ellenben azt se próbáld mondani, hogy az S23 rosszabb, mert hát nyilvánvalóan nem az (az Ultra meg még jobb is, persze nem jelentős mértékben). -
Elit3Zotya
addikt
válasz
Elit3Zotya #16 üzenetére
Hozzá teszem, a legszebb/fényesebb kijelző amit eddig láttam, az x6 pro volt, igaz nem hasonlítottam még azt össze az ultrával.
-
joey04
titán
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
-
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Ugye tudod, hogy nem a maximális fényerő jelentkezik ilyenkor... mert azt ekkora méretben nem tudják megjeleníteni? Az automata fényerő pedig magasabb az S23U-n, mint a kisebb modellen. A Xiaominál is magasabb, mint a sima S23-nál. De az S23 Ultráénál nem. Na meg hol az iPhone? Az a rekorder, a saját Samsung megjelenítőjével...
Szóval de, hazudott a Xiaomi, még mekkorát. De nem számít. -
doooo
veterán
válasz
Elit3Zotya #11 üzenetére
A pwm-es csíkokon kívül drasztikusan fényesebbnek nem látom egyiket sem. Meg ugye nem Ultra Samu van mellette, peak brightness ide vagy oda.
Azt látom, hogy reflektívebb a Samu képernyő-borítása, függetlenül a megjelenítő fényerejénél. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Elit3Zotya #1 üzenetére
Legfényesebb*
Máris rácáfoltak arra, hogy a legjobb. -
Segal
veterán
válasz
Elit3Zotya #1 üzenetére
Én is azt mondom hogy inkább legyen szebb a kijelző és majd töltöm a telefont. Ha néha gebasz van még mindig visszább lehet venni a fényerőt, meg ezer féleképpen spórolni, de amikor nincs gáz akkor viszont ragyogjon nekem az a kijelző.
Persze nekem nem lesz 13 Ultrám, mert kevésnek tartom a 11 Ultráról ár/érték arányban az előrelépést, de ugye az tény hogy minél többet tud a tizenhármaska, annál többet fog tudni a tizennégyeske is
Neked feladták már a csomagodat Kínában?Ne okozzál csalódást hogy még meg sem rendelted
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest