- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5246 üzenetére
Azt írták, hogy kiváló bevezető játék, jó a story és ha lenyomtad a legacy részt, akkor is lehet játszani vele. Ha ezt mind hozza, akkor én elégedett leszek.
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5242 üzenetére
Én nemrég vettem meg a Legacy-t, mert többen írták, hogy letehetetlen. Mondjuk ez annyira nem meglepő ilyen a 'zinternet. Nem lesz összehasonlítási alapom mivel nincs meg az alap, ezért a játékélmény lesz a meghatározó. Mondjuk az nem jó jel, hogy a magyarosítás olyan jól sikerült, hogy az első dolog, ami dobozbontásnál a kezembe kerül az egy matricaszett...
-
Mortein
tag
válasz
time_drainer #5233 üzenetére
Bgg-n 8.1 a legacy, a sima meg 8.0.
-
maross
nagyúr
válasz
time_drainer #5233 üzenetére
Jó a legacy is, ketten kétszer végigjátszható + utána is lehet játszani. 15 k körül utánadobták az embernek, az nagyon nagyon jó ár érte.
-
petyus_
senior tag
válasz
time_drainer #5231 üzenetére
Aeon's End Legacy van magyarul (egy ideje itt csücsül a polcon, de egyre hosszabb a backlog
)
-
TeebyKay
őstag
válasz
time_drainer #5220 üzenetére
A 8 főset nem próbáltam az valóban hosszúra nyúlhat, nem is tetszettek az extra kártyák amik bele kerültek. A 6 főset is inkább 4-5 emberrel szoktuk játszani, én nem is a játékosszám növelés miatt gondolom jobbnak, hanem az extra kártyák hoznak be új ötletes mechanikákat. Ha csak a prémiummal találkoztál, akkor mindenképp próbáld majd ki egyszer valamelyik 6 fős verziót, hátha pozitív csalódás lesz neked
-
TeebyKay
őstag
válasz
time_drainer #5215 üzenetére
Mi azt tapasztaltuk, hogy a 6fős kiadások a pörgősségből nem vesznek el semmit, és a 4 fősben is ugyanúgy ki lehet esni első körben. Szerintem azon is sok múlik mennyire gyakorlott társasozós a csapat. Akik rengeteget társasoznak azoknak a 4 fős hamar unalmassá vállhat. A jabbás kiadás a minden körben egyedi céllal elég jól megvariálja a játékot, hogy ne válljon monotonná.
-
Tristis
őstag
válasz
time_drainer #5175 üzenetére
Magic Maze lesz, már be van tervezve, egyik barátnak megvan. Szerettem is anno (5 éve játszottam kb.)! Csak remélem lesz hozzá társaság is! Valaha....
XCom: az utolsó PC játék, amit kijátszottam. Imádtam! Kár lenne elrontani
. Sose mertem megnézni a társas verziót...
De igaz, valóban ide való címek! Még a Pictomania/Skicc van. Az életem 2. legkedvesebb játéka.
-
TrollBalint
addikt
válasz
time_drainer #5103 üzenetére
Igen, van némi változás. Nem ismerem a régit, szabály szinten, de a BGG fóruma alapján az újban (amiben benne van a dark city is) az adószedő 9-es, míg a régiben 2-es rajtszámmal indult.
-
tepenzed
őstag
válasz
time_drainer #4114 üzenetére
Tegnap kipróbáltam a Szellemek Szigetét Pc-n, meg is lett a befutó, megrendelve
Köszi mindenkinek az ajánlásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest