- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
time_drainer
csendes tag
válasz
DelArco #5228 üzenetére
Aeon's End, amit én nagyon szeretek és megfelel a kritériumoknak. Nem Lovecraft, hanem dark fantasy, de itt is egy nagy szörnnyel kell harcolni, úgyhogy annyira talán nem lesz idegen a téma.
Fő mechanika a pakliépítés, Eldritch Horrornál gondolkodósabb, "euróbb" játék, de szabályokból nincs több, és ha már ismeritek, szerintem lemegy 1-1.5 óra alatt. (Konkrétan Eldritch Horror-t igazából nem ismerem, a második kiadásos Arkham Horrorból indulok ki az összehasonlításnál.)
Én többnyire kétkezes szólóban játszom, de 1-4ig lehet. Magyarul szerintem nincs, csak angolul.Nyomozós témából a Chronicles of Crime (Bűnügyi Krónikák) sorozatra érdemes ránézni, az klasszikus nyomozás. Mobilapp kell hozzá, ha ez esetleg kizáró tényező lenne. Ez mondjuk nem biztos, hogy belefér az időkorlátba, bár a játékadatlapja szerint 60-90 perc, de ez nem mindig pontos. Én csak párszor játszottam, és akkor valamivel továbbtartott, de lehet csak a játékkal való ismerkedés miatt, vagy mert többen voltunk, és beszélgettünk is közben.
-
maross
nagyúr
válasz
DelArco #5228 üzenetére
Nagyon sok jó két fővel, igazűból azon múlik, milyen stílust szerettek. Az egy-másfél óra már neccesebb. sokféle Pandemic, Forbidden sorozat, Marvel United, codenames duet, thanos rising (ez lehet nincs magyarul) , ügynökség - utóbbit aki nem ismeri, érdemes egy videót nézni róla, tök jó, családinak és gamereknek is. Van kampány szuper képregénnyel, scenariok is, kódfejtés és special abilityk, valamint az akció végrehajtási mechanika is nagyon szimpi, jól összeáll az egész játék, és könnyen tanítható (talán még adventi akciós gémnél)
-
jansky1
senior tag
válasz
DelArco #3259 üzenetére
Boardgamezone beszerzi neked, ha épp nincs náluk, de lehet ,hogy várni kell rá 1-2 hetet..
Külföldiek:
EH van philibertéknél, de a kieg nincs.
Ezt szoktam még nézegetni a közös rendelések miatt, meg ezt. -
maross
nagyúr
válasz
DelArco #3236 üzenetére
Viszonylag egyszeru, fun, de van benne randomfaktor, es elejen jobban esznel kell lenni. Nem lesz egyszeru legyozni az elso szornyet, akkor mar altalaban a jatek fele-ketharmadanal jarunk. Nalunk megunhato kategorias, de valogatosak vagyunk. Az ellenfelek teljesen masok, es kombinalasukkal mindig mas taktika kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy ruhás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Windows 10
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged