- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Mexbacsi #3513 üzenetére
Mindig csütörtöktől él az új katalógus, most 25-től 28-ig.
A kedvezmény a kasszánál kerül levonásra. -
Nunder
őstag
válasz
Mexbacsi #3390 üzenetére
Megkérdezhetem melyik ez a csoport? Mert én eddig csak tarsasjatekok.com-on nézelődtem, valahogy viszolygok a FB-os csoportoktól
TrollBalint: Feast-et én is hajtom már egy ideje, de nem érkezik belőle készlet. Gondolkoztam egy rendelésen, de nem tudom mi a garancia, hogy akár a Lovas akár másik "külföldről berendelős" bolt be tudja szerezni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mexbacsi #3384 üzenetére
Azt én is ki akarnám próbálni, tetszik a téma, a munkáslehelyezős játékok meg bejönnek nekünk nagyon. (Nekem nyilván, mert nekem majdnem minden bejön, de a feleségem kevésbé van oda az ameriért)
De most karácsonyra a Feast for Odin-t szeretném megvenni. (Most már tényleg, 3 éve húzom) viszont nem nagyon találom a boltokba, Szellemlovasnál láttam, hogy rendelhető, máshol meg azt látom, hogy értesítés kérhető. Történt valami? Abbahagyták a nyomását?
-
Nunder
őstag
válasz
Mexbacsi #3384 üzenetére
Mi eddig 3 partit tettünk bele 4 fővel, imádjuk. Aki szereti az Indiana Jones témát, annak telitalálat, de e mögött van egy komolyabb euro, ami nem egy Caverna, de kezdőnek elég meredek.
Ha tippelhetnék akkor azt mondanám, hogy a szép borító megtéveszti az embereket, valami családias játékra számítanak, de ahhoz képest meg komplex. Vagy csak szimplán nem jön be nekik a körítés vagy a mechanizmusok.
Kb. így vagyok a Szellemek Szigetével is, ott van az Auchan polcain is, látom néha mikor ott vagyunk, hogy az emberek nézegetik, mert szép és tanakodnak, hogy jó lesz-e a gyereknek...
Akinek van már valami hasonló euro, annak nem ad sokkal többet/mást. Kipróbálja, azt kb. bolti áron el is tudja nyomni, pont a "hype" miatt.
-
maross
nagyúr
válasz
Mexbacsi #3384 üzenetére
Sehol nem lattam meg olcson eladni, mikor boltban 16200. Valamint lehet hogy sok angolt latsz, ha befut a magyar nagy lesz a cseremania. Biztos jo jatek, nagyon sok szavazattal szerepel a top100-ban bgg-n, 8 folotti ertekelessel. Nalam a polcon varja, hogy sorra keruljon
.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Mexbacsi #3379 üzenetére
Játszotok néha többen is? Mert akkor szerintem érdemes lehet megvenni. Én legalábbis úgy szoktam gondolkodni, hogy ha egy játék tetszik és jó, 4 fővel frankó, akkor megveszem, és néha játszunk esetleg vele 2-en. De nálam ilyenkor már a "megéri" kategória.
Ha esetleg pesti vagy, vagy jársz erre, a Nidavellir kikölcsönezhető a Szellemlovasból. Akkor meg végképp el tudjátok dönteni, hogy kell-e vagy sem -
Nunder
őstag
válasz
Mexbacsi #3375 üzenetére
Nidavellir működik 2 fővel, de 3-4 fővel az igazi. Szinte hiányzik neki, hogy szűkítve legyenek a döntési lehetőségek, akár a kártyákról, akár az érmékről beszélünk. Thingvellir nem tudom mit ad hozzá, még nem mentünk rá, bár ez is egy tipikusan olyan kieg. aminek benne kellett volna lennie az alap dobozban.
-
tepenzed
őstag
-
Bugarov
aktív tag
válasz
Mexbacsi #2840 üzenetére
Eleve kevés játék van, ami többjátékos, de ketten is jó, olyan pedig még kevesebb, ami ketten is jó, és nem egymás mellett játszós.
Concordiát mondanám, de az inkább egymás mellett játszós... Vagy a Cyclades-t, igen, az már jobb, mert full konfrontatív. Rise of Tribes, szintén jó ketten, és lehet békésen meg agresszívan is tolni. Mars terraformálása, nincs nagy durvulás, de azért lehet némi interakció, bár bevallom azt még nem játszottam kettesben.
El Doradoval is el lehet pötyögni párosban, de azt azért nem nevezném összetettnek.
Kifejezetten két személyesben pedig a Memoir 44-et ajánlanám. Vagy a Star Realms-t. Mondjuk ezek se nehezek.
Ha egyet kellene választanom, akkor Cyclades
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Milyen notebookot vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest