- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mikor néztél utoljára árakat (gondolom rég), de mint írtam, ebben az akcióban sem külföldön sem belföldön, de még használtan sem tudtam jobb ajánlatot találni egyikből sem (kivéve kínai Azul).
Sajnos ugyanaz a helyzet mint amit egy élelmiszerboltban is tapasztalunk, súlyosbítva a fa hiánnyal meg a méretekből adódó szállítási költségek megnövekedésével (a társasok doboza sokszor nagyobb és nehezebb mint az átlag termékeké, pláne ha egy nagyobb mennyiség átlagát nézzük, ez most jókora plusz sarcot jelent ha valaki milliós tételben akarja idehajózni kínából pl., ahol nyomják).
Persze én csak most cseppentem bele, de a keresgélés közben lépten-nyomon belefutok (pl. Árukereső is tárolja ugye), hogy mondjuk 1-2 éve, vagy akár idén tavasszal mennyi volt az ára egy játéknak, és hát brutális emelkedés van sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest