Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
gyimger #160511 üzenetére
Anno még Soroksáron laktam és volt egy durva hiba a nettel, kb 2 hónapig hetente több váltott csapat jött javítani, sikertelenül. Csomagvesztés volt öt perc alatt akár 15000 lost packett is. Én meg mindig újra nyittattam a hibajegyet, és nem hagytam, hogy újat nyissanak. Végül úgy oldották meg, hogy 2 db HGW-t hoztak be, az egyiken volt a net a másikon az IPTV. Így megszünt a csomagvesztés. Kb 1 évre rá, megkotlott a netet adó HGW jött egy szerelő és kicserélte. Másnap meg megszűnt dolgozni az IPTV-t adó HGW. Jött egy szerelő megkérdezte, hogy miért van 2 HGW majd átdugta az IPTV kábelét a netes HGW-be és minden működött. Viszont az addigi IPTV-t adó HGW-t nem vitte el mert nem volt róla papír, hogy az nálunk van. Évekig tukmáltam az üszit, és a nálunk megforduló szerelőkre, de nem kellett nekik. Végül a XV kerületbe a szolgáltatás áthelyezését végző szerelő aki a Sagem 3890v3-at cserélte 3896-ra, az vitte el.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Politika
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Google Maps
- Egérpad topik
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- X13 Yoga Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv aktív toll gar
- HP ProDesk 400 G4 MT Microtower
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest