- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
Sziasztok! Most döntöttem ugy ,hogy telekomnál a szerződésem felmondom, egyre drágább a tv nézés !
Van valami olyan olcsóbb szolgáltató akinél bekötés nélkül (tv applikáció letöltés és lám van csatorna//driect one ugyan olyan drága //) vagy van olyan online program amivel lehet tv-t(csatornákat) nézniköszönöm a segítséget
-
tothjozsi96
addikt
válasz
AeSDé Team #158799 üzenetére
Min alapul ez a félelem?
Hát Gigabit-es csomaggal had lehessen már TB-okat megmozgatni. Szerintem ilyen csekély pár TB adatmennyiségnél nem lehet hogy probléma legyen. Sőt.. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Optikai Gigaerős Net 1000/1000 előfizetésnél van valamilyen maximum fel/le tölthető adatmennyiség, ami felett a szolgáltató mérges lesz? Emlékszem, hogy ~10 éve még volt egy elméleti 350GB-os határ.
Készítenék egy távoli backup szervert, és ugyan a későbbi backup-okat már inkrementálisra szeretném csinálni, de a kezdeti ~2TB-os adatmennyiséget át kell tolni valahogy. Nem tudom, hogy merjem-e ezt a hálózaton keresztül csinálni, ha igen, javít-e a helyzetemen ha limitálom a feltöltési sebességet?
-
AnonymusX
őstag
válasz
Vismajor01 #158794 üzenetére
Szia!
Igen. Akár bármilyen előfizetés nélkül is. Az elérhető kedvezmények aszerint változnak, hogy a vásárláskor vállalsz-e hűséget és azt hány előfizetésre teszed.
-
hun005a
tag
Mikrotik router és IPTV beállítás érdekelne
Ha volt már elnézést
köszönöm -
Vismajor01
addikt
Üdv,
Tudunk a telekomnál TV-t venni, ha nincs telefonelőfizetésünk csak TV és internet?
-
Sziasztok!
Apósnak telekom tv android box (1 gen) ~ random megjelenik neki a jobb oldalon az újraindítás, leállítás, képernyőkép 3-as függőleges menü. Ha a távirányítóval nem nyomok a balra nyílra (kilépés) akkor folyamatosan újraindul a készülék. Valakinek valami ötlete?
Már csináltam gyári visszaállítást is, de nem javult meg…
-
AnonymusX
őstag
válasz
HiFiHobbi #158787 üzenetére
NMHH már vizsgálódik, de valószínűleg nem lesz semmi belőle, mert a Telekom jól fekszik állami körökben.
Ha nem akarsz szolgáltatót váltani, akkor valami jó és megbízható VPN szolgáltatásra kell előfizetned.
Egyébként volt ingyenes kezdeményezés a probléma felhasználók általi megkerülésére, de jelenleg szünetel: [link]
-
patrikcoc
senior tag
válasz
HiFiHobbi #158787 üzenetére
Évek óta megoldatlan probléma sajnos. A fizetős csomagokra most az volt a "megoldás", hogy korlátozták a sávszélességet, így nem ugrik meg a válaszidő este, viszont az ingyenes január óta USA-ból van kiszolgálva. Megnéztem a SyntheticFM oldalt, ingyenes Cloudflare-t használnak, viszont most nem tapasztaltam akadást. Egész nap rossz, vagy csak este?
-
HiFiHobbi
tag
válasz
patrikcoc #158783 üzenetére
És ezt hova kell jelezni? nmhh? Fogyasztóvédelem, NAIH? Nagyon nagy trutyiba lesz a kedves telekom, ha ezt a súlyos hibát egy ekkora cég nem képes megoldani. Gazdagabbak lesznek egy komoly feljelentéssel és egy nagy adatvédelmi balhéval. Így lenne hálózatsemlegees a telekom? Egy ekkora cég képtelen elérni normálisan ami Hollandián át jön? Másik cég aminek max 10 ezer az összes létező előfizetője meg képes normálisan megoldani? Ja meg a voda is képes erre telekom optikát bérelve ugyanazon hálózatról? 2024 van nem 1994.
-
HiFiHobbi
tag
válasz
Essejó #158784 üzenetére
Más városba rendben van, más szolgáltatónál rendben vannak az Internetrádiók is és a Filemail.com is és a torrent is. Teljesen mindegy az eszköz vagy a böngésző. MINDENKINÉL jelen vannak a hibák, akinél Otthoni Telekom optika van. Az említett rádiók szaggatnak, a Filemail.com feltöltése 7Mbit/s a letöltés 30kbit/s. Más szolgáltatóknál semmi hiba és szaggatás nincs. Mondom mégegyszer ez csak itt ebbe a városba ilyen a teleom. Ott a linken részletesen kivesézve a probléma.
-
válasz
citkar #158781 üzenetére
Abszolút nincs szükség több portra. Akkor lett volna, ha minden mesh-t lehet kábelezni. Viszont ugye a T szerelő azt mondta, hogy csak az egyiket lehet a többi csak vezeték nélkül kapcsolódik. Itt sem erősítették meg, hogy ez így van a Kaon AR1840-nél. Így viszont összesen 2 port kell, 1 az asztali pc-be a másik a mesh-be
-
patrikcoc
senior tag
-
HiFiHobbi
tag
Sziasztok!
Valaki tudna segítemi eme csodálatos Telekom hibába?
[link]
A linkbe minden le van írva, ezért nem szeretnék sokat ide írni, se másolni onnan. Tömören annyi a hiba a SyntheticFM, több más külföldi Internetrádió, Filemail.com és a torrenteés is sz@r a városba mindenkinél aki Telekom Otthoni Gigaerős 1000/1000-es Internettel rendelkezik. Más szolgáltatóknál az említett oldalak és szolgáltatások hibátlanul működnek, más városba szintén Telekom Otthoni Gigaerős 1000/1000-es Internettel. Többi részlett ott a linken.
Segítségetek köszi. -
AnonymusX
őstag
Nem igazán. Már külön weboldalt is csináltak lelkes ügyfelek arra, hogy meg lehessen könnyen nézni, hogy hogyan is alakul éppen a forgalom: [link]
Szóval az általad említett belassulás még előfordul. Amennyiben a discord vagy a játékok fontosak, akkor továbbra is másik szolgáltató javasolt. -
Syl
nagyúr
Nyáron köttettem 1000/1000 optikát és akkor a lányom panaszkodott hogy a játékok kidobálják, a discordról hiányoznak a képek stb. Így a telekom azóta csak tartaléknak van, kikapcsolt állapotban.
Változott valamit ez ügyben a helyzet? -
tuto558
aktív tag
válasz
fojtviki #158765 üzenetére
Az ONT-on ki lett kapcsolva a Wifi, igaz? Ha ez a lépés kimaradt, akkor ez lehet az oka, hogy nem csatlakozik automatikusan, ugyanis az ONT wifije nem tud mesh hálót alkotni a 2 Mesh eszközzel, így csak a Mesh eszközöknek szabad szórni a wifit, ONT-on ki kell kapcsolni. Ezesetben ha jól lett konfigurálva a 2 eszköz, akkor működnie kell az automatikus váltásnak. Ha nem működik így, akkor a Telekom-ot hívd fel, a Mesh eszközök mellé jár a Wifi asszisztencia, tehát akár telefonon, akár kiszállással segítenek neked beállítani.
-
Sziasztok. Nem értek hozzá igazából, de a mesh rendszer lényege nem az, hogy ahova megyek a házban, mindig a legerősebb jelű eszközhöz csatlakozzak automatikusan? Ugye van egy ont, eddig az volt, hogy ha kimentem a teraszra, már alig volt jel és váltogatott mobil kapcsolat és az ont eszköz között. Most rendeltem 2 mesh eszközt a T-től, lenne is jel már a teraszon, de ugyan úgy mobil adatra vált. Akkor kapcsolódik csak ha manuálisan csinálom. Jó ez így, vagy valami beállítás kérdése ez? Tényleg nagyon alap felhasználó vagyok, és úgy lett beüzemelve, ahogy a T leírásában van. Köszönöm
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Smartbox-al kapcsolatban szeretném a segítségetek kérni. Az Android tv beállításban csatlakozom a wifire, meg is kapom a sikeres csatlakozás üzenetet, azonban utána csak a mentve állapot jelenik meg a hálózat mellett és továbbra is ethernetre van csatlakozva.
A problémám ezzel kapcsolatban az, hogy a TV2 alkalmazás indításakor wifi hibát jelez.
Köszönöm a segítséget előre is! -
taki01
őstag
válasz
Essejó #158758 üzenetére
Az inkább már a ED 4.0 lesz és ott is csak 6GB az upload. Igaz ígyis több mint a 3.0-as upload.
https://www.cablelabs.com/technologies/docsis-4-0-technology -
-
Essejó
veterán
válasz
enginev3.0 #158742 üzenetére
Optikán persze, na de Koaxon 1000/25
-
válasz
norrberth #158709 üzenetére
Panelben lakom, nagyon sok elérhető idegen Wi-Fi hálózattal, de így is megugorja az ONT és a kliensek a jobb sebességet. Mondjuk a használt csatornától is függ. Sokan csak azt nézik, hogy milyen csatornákat használnak az idegen hálózatok, de az nem teljes infó, mert ha azokon nincs releváns forgalom, akkor nem zavarnak olyan befolyásolóan. Nem egyszerű dolog ez a Wi-Fi...
-
Lacko87
tag
válasz
boborján2 #158751 üzenetére
Valami furcsaság van itt. Simán csak egy telefont akartam venni. Bedobta, hogy vállaljak hűségeset az otthoni csomagokra is, nyilván nem fáj és kaptam plusz pár ezer kedvezményt a készülékből. Aztán ma reggel mikor megjött a box akkor lepődtem meg, hogy ez a szár nekem biztos nem kell.
-
boborján2
senior tag
válasz
Lacko87 #158750 üzenetére
Telekom iptv-re szerződtél ahhoz a régi doboz jár.
Telekom tv-hez meg az új androidos.Ami meglepő a történetedben ,hogy lazán átszerződtél, mert androidos box után nem jellemző hogy átengednek a régebbi platformra.
Összesítve: telekom tv-ről, átszerződtél iptv-re!Egyébként többet fogyaszt ,jobban ,melegszik, nagy és csúnya, de legalább hiba nélkül tud működni.
(ugyanakkor lehet hogy nalad a droidos is hibátlan volt,viszont a fórumban ezt nem mondhatja el mindenki magáról)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest