- Fotók, videók mobillal
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Selynelar
aktív tag
válasz
yogibear #156116 üzenetére
hogy standby-ból bekapcsolom a távirányítóval és utána nem reagál a távirkájára többet...
Na ez volt nekem is a legfőbb problémám, főként hogy nálam már minden második, ha nem mindennap jelentkezett a hiba- gyári visszaállítás-távirányító újrapárosítása oldotta meg némi időre
Természetesen ki próbáltam úgy is, hogy minden csak az ONT-re volt kötve és nem volt beiktatva a saját router. S úgy is produkálta a hibákat.
Saját router csak akkor okozhat gondot, ha arra vannak kötve a box-ok és nem az ONT-re.
Erre hivatkoztam én is, de próbálta megmagyarázni, hogy nincs igazam végül mondtam neki, hogy ettől függetlenül szeretném a másik box-okat, hogy minden hiba lehetőséget kizárjak. Ez még a telefonbeszélgetésünk során volt.
Végül kihozta a két SEI boxot, s a beszélgetésünk során kiderült, hogy tisztában vannak ők ezekkel a problémákkal,mert idézem "az egyik csoportvezető kiadta a csapatának, hogy minden új beszerelésnél vagy ügyfél kérésére kötelesek az új boxokat kivinni és beüzemelni".
Összeségében véve, az új boxok már üzembe helyezve és érezhetően gyorsabb/stabilabb a régebbinél. Igaz, hogy még nem egészen egy délután használom, de egyelőre okésnak tűnik, az sdmc-nél már az első ki-kikapcs bekapcs-nál előjöttek a hibák. Egyébként nem vagyok én vájtfülű és saszszemű, de az adások hangja és mintha a képminősége(nem akad meg, nem fátyolos) is kicsit jobb lenne.
Összefoglalva, mintha ennek a hardvere jobban kezelné a tv appját a boxon. Persze lássuk meg a továbbiakban. Gondolom az általatok említett anomáliák majd nálam is előjöhetnek. A hang gond itt is jelentkezett, de amint csatornát váltottam vissza is jött a hang.
Köszönöm mindenki válaszát és segítségét! További szép estét kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest