- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
Shkiz0 #153746 üzenetére
Egêszen pontosan 5670v2-ről volt szó, ha már. Felfogtam elsőre is. Biztos nem fogalmaztam elég érthetően.
Ahol lecserélik az 5655-öket (márpedig a topik rendszeres olvasása alapján én úgy tudom, hogy manapság szokták cserélni őket újabbra, függetlenül a csomag sebességétől), oda mehetnek a refurbished 5670(v2)-esek, az új pro csomagokhoz meg mehet új HGW. Frissül az eszközpark T-nél is, Flipnél is, és még talán hoznak is vissza valamennyit az árukból ahelyett, hogy megvárnák, hogy szépen lassan elavuljon mind. Persze ez csak feltételezés részemről, de logikusabbnak és költséghatékonyabbnak tűnik, mint belemenni a firmware ilyen mértékű módosításába.
Szoftverfejlesztésnél meg nem nagyon van olyan, hogy „simán”... Pl. nem árt, ha a hardver eleve úgy van tervezve, hogy lehetővé tegye azt a funkciót, amit pluszban hozzá akarnak adni. Persze valószínűleg CPU-val is meg lehet oldani, de akkor meg az a kérdés, hogy azt hogyan választották az eszköz tervezésekor, van-e benne annyi tartalék, hogy az addigi, eredetileg is tervezett funkciók stabilitását/sebességét nem befolyásolja... Biztosan meg lehet oldani, de az is elég valószínű, hogy nem „simán”
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest