Hirdetés
-
Mobilarena
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huntszy
tag
Sziasztok.
Itthon egy Technicolor FGA2235 modemen keresztül kapjuk a netet.
Szeretnék 1-2 olcsóbb wifi-s kamerát vásárolni viszont csak abban az esetben ha azokat teljesen el tudom vágni a WAN eléréstől, hogy csak LAN-on levő eszközök érhessék el a képüket.
Próbaképp próbáltam a beállításokban letiltani egy megelő wifis okos eszközt a netről de sajnos nem találom, hogy hol lehetne ezt megtenni.
A tűzfal beállítosok oldalon az "Answer All IPv4/IPv6 Internet pings" kapcsolón kívül semmi beállítási lehetőséget nem látok. Az eszközök oldalon is csak felsorolja a kapcsolódott eszközöket pár adattal de nem látok semmilyen beállítási lehetőséget.
Tényleg nem biztosít lehetőséget arra a modem, hogy egyes eszközök ne érhessék el a külső hálóz és ha ez számomra fontos akkor be kellene szereznem egy saját routert és a modemet bridge módba rakni vagy csak valahova el van dugva és én nem találtam meg?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Ha eleged van a vacakolásból: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest