- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap befóliáztuk az egész tetőt a forróságban. Ma rálövöldözzük a lécet és ha jut rá idő akkor nekiállunk a függesztőmű elkészítésének. Nem vagyok benne biztos hogy elérünk addig mert a fiatal kolléga munkamorálja elég gyenge. Ha az én korosztályom leteszi a lantot ők tutira nem fogják építeni az országot. Még ma van és ő elpályázik nyaralni. Amihez kellett ember azt elvégeztük és a maradékot majd egyedül.
Tegnap mégsem mentek moziba szerelmemék mert jött a csomagom. Ismét egy autószerelési szerszámot vettem.Már lassan gyülekeznek a specko szerszámok.
MA fodrászhoz viszi őket és Sárit fogászatra.
Tegnap felhívott a felvonós és egy olyan árból toldaná meg ami elég erősre sikerült. A kanyart még bele sem számolta. Most várok egy kanyarral megterhelt árat is.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Magisk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mazda topik
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Citizen
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest