Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Tegnap reggel elmentem vásárolni szerelmemmel. Masnival mentünk és mivel olyan durván redvás volt a verda amíg ő a boltban vásárolt én lemostam az autót a közeli mosóban. Elképesztő dzsuvás volt már!
Nem mondom hogy tiszta lett de egy vastag retek réteget levakartam róla.
Délelőtt további részében arra vártam hogy a szerelő szóljon Szemi miatt. Délután lett belőle. A bal első ABS. jeladó purcant ki. Csere 15e. Átnézte hogy minden rendben van e, és némi kartergáz kipárolgást leszámítva okés a paripám. Délután bementünk az én Mónikámmal kettesben cukrászdába és megtankoltuk Csillagot. Lecsutakoltuk azt is mert bizony ráfért már.
Ma reggelre az fogadott hogy beadta a kulcsot a hűtőnk. Már régóta vacakolt és nézegettünk is helyette másikat de eddig nem volt rá érkezésünk hogy újat vegyünk. Kiszolgálta az idejét. 19 éves volt szegényke. Ma később lesz a mise ezért előtte megyek be apámhoz beszélgetni. Mise után zúzok haza és veszek ki egy futót hogy el tudjuk hozni a hűtőt. Addig szerelmem körbenéz hogy milyet és hol vegyünk. Mindenféleképpen Gorenjét akarunk mert az a sütőben bevált.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mondom hogy tiszta lett de egy vastag retek réteget levakartam róla.