Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel elmentem vásárolni szerelmemmel. Masnival mentünk és mivel olyan durván redvás volt a verda amíg ő a boltban vásárolt én lemostam az autót a közeli mosóban. Elképesztő dzsuvás volt már! :Y Nem mondom hogy tiszta lett de egy vastag retek réteget levakartam róla.
    Délelőtt további részében arra vártam hogy a szerelő szóljon Szemi miatt. Délután lett belőle. A bal első ABS. jeladó purcant ki. Csere 15e. Átnézte hogy minden rendben van e, és némi kartergáz kipárolgást leszámítva okés a paripám. Délután bementünk az én Mónikámmal kettesben cukrászdába és megtankoltuk Csillagot. Lecsutakoltuk azt is mert bizony ráfért már.
    Ma reggelre az fogadott hogy beadta a kulcsot a hűtőnk. Már régóta vacakolt és nézegettünk is helyette másikat de eddig nem volt rá érkezésünk hogy újat vegyünk. Kiszolgálta az idejét. 19 éves volt szegényke. Ma később lesz a mise ezért előtte megyek be apámhoz beszélgetni. Mise után zúzok haza és veszek ki egy futót hogy el tudjuk hozni a hűtőt. Addig szerelmem körbenéz hogy milyet és hol vegyünk. Mindenféleképpen Gorenjét akarunk mert az a sütőben bevált.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák