Hirdetés

Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Úgy nézem korai ébredésben a 2016 sem lesz más mint az előző évek. Inkább arra számítok hogy a helyzet romlik azzal ahogy egyre öregebb leszek.
    Tegnap délelőtt nekiindultunk hogy veszünk megyematricát Lolára és végül a matricavétel után bementünk Fehérvárra apámhoz. Elvoltunk nála egy keveset és jöttünk is haza. Még beszaladtunk egy non-stopba mert édes sajtos rudat akart sütni. Jól sikerült mert ahogy sült úgy falták a gyerekek. Nekünk alig jutott belőle.
    Én beszereltem a Maffelba a lágyindítót amit még pár hete vettem. A hobby elektronika topikban adtak útmutatást hogy csináljam és sikerrel is jártam, bár nem volt egyszerű feladat bemaszírozni arra a kevés helyre a markolatban mindent. Meglátjuk hogy bírni fogja e.
    Ma reggel elugrunk a festékboltba diszperzitért mert úgy döntöttünk hogy kifestjük a nagyszobát. Persze ez eszembe juthatott volna 27.-én is és akkor lazán végeztünk volna már. Ezen jót bosszankodtam mert teljesen kiment a fejemből hogy ezt meg akartuk csinálni két ünnep között. Édesnek eszébe jutott de nem mert szólni nekem. Heh?! Nem szerette volna ha azt érezném hogy ő utasítgat mit csináljak. Kész vagyok tőle!
    Festékbolttól indulunk Adriért Pestre. Ideje lesz hazahozni mert neki itt a helye. Nemszeretem amikor ennyit van távol tőlünk. Lányok se bírnak magukkal amikor nincs itt ő hogy terelgesse őket. Persze őt sem kell félteni mert ő is bőven benne van a hülyeségben.
    Szép napot mindenkinek.

szerk. Majd el felejtettem hogy "nagy örömömre" leesett a hó! Ez pont annyira elég hogy megfelelően szopasson minket a munkánkban. Nyami!

Aktív témák