Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Úgy nézem korai ébredésben a 2016 sem lesz más mint az előző évek. Inkább arra számítok hogy a helyzet romlik azzal ahogy egyre öregebb leszek.
Tegnap délelőtt nekiindultunk hogy veszünk megyematricát Lolára és végül a matricavétel után bementünk Fehérvárra apámhoz. Elvoltunk nála egy keveset és jöttünk is haza. Még beszaladtunk egy non-stopba mert édes sajtos rudat akart sütni. Jól sikerült mert ahogy sült úgy falták a gyerekek. Nekünk alig jutott belőle.
Én beszereltem a Maffelba a lágyindítót amit még pár hete vettem. A hobby elektronika topikban adtak útmutatást hogy csináljam és sikerrel is jártam, bár nem volt egyszerű feladat bemaszírozni arra a kevés helyre a markolatban mindent. Meglátjuk hogy bírni fogja e.
Ma reggel elugrunk a festékboltba diszperzitért mert úgy döntöttünk hogy kifestjük a nagyszobát. Persze ez eszembe juthatott volna 27.-én is és akkor lazán végeztünk volna már. Ezen jót bosszankodtam mert teljesen kiment a fejemből hogy ezt meg akartuk csinálni két ünnep között. Édesnek eszébe jutott de nem mert szólni nekem. Heh?! Nem szerette volna ha azt érezném hogy ő utasítgat mit csináljak. Kész vagyok tőle!
Festékbolttól indulunk Adriért Pestre. Ideje lesz hazahozni mert neki itt a helye. Nemszeretem amikor ennyit van távol tőlünk. Lányok se bírnak magukkal amikor nincs itt ő hogy terelgesse őket. Persze őt sem kell félteni mert ő is bőven benne van a hülyeségben.
Szép napot mindenkinek.szerk. Majd el felejtettem hogy "nagy örömömre" leesett a hó! Ez pont annyira elég hogy megfelelően szopasson minket a munkánkban. Nyami!
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest