Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Kicsit szégyellem magamat mert sikerült rávennem édest hogy vehetek rotációs lézert. Jól át kell gondolnom a dolgot mert ez keményen a tartalékunk rovására megy. Van bizony fent 2 Hilti rotációs de nagyon húzós az ára. Erre aludnom kell még egyet vagy kettőt. Mondjuk annak ellenére hogy engedélyt kaptam nem biztos hogy veszek mert me, szeretném ha édes duzzogna. Ő a spórolós a családban én pedig a pénzelverő. Mondjuk szerintem jó dolgokat veszek. Csupa körfűrész meg ilyenek... Régebben egy halom pénzt költöttem a pc.-re az pedig tényleg pénzkidobás.
Tegnap Fehérvár felé mentünk Pestre mert porszívót akartunk venni. Bementünk az Euronicsba és a médiába de nem találtunk nekünk megfelelőt csak drágán. Marad a neten való rendelés. Ezen a héten meg kell jönnie a felsőmaró szárnak is az unimaxtól. Eszem megáll hogy a mai korban 2 hetet kell várni arra hogy megjöjjön valami a szomszédból.
Elvileg ma reggel bemegyünk talpgerendát kiszabni a telepre és utána zúzunk ki Vitányvárhoz a huszast összerakni. A héten be kell fejeznünk mert lejár a határidő.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest