Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Éledezek... Ma 2,5 óra alvás esett ki cunci köhögése miatt. Nem tehet róla de attól én még nem aludtam. A kávé nagyon lassan hat csak.
    Tegnap egész nap földet lapátoltam mert nem volt a kollégám és egyedül nem tudtam szakmunkát csinálni. Ezt is el kellett végezni és korábban eljöhettem.
    Megjött a fűrész! Ilyen üzletet sem kötöttem még soha. :Y Szinte makulátlan alig használt állapotú a gép. Nálam nagyon sokat ki fog húzni valszeg. Korongot kell rá vennem mert ami rajta van az nem keményfémlapkás. Ha már veszek akkor lehet a 235-ös helyett 250-est szerzek. Akkor 93mm-t érne át. Mivel a gérvágómon ekkora korong van ki is fogom próbálni ráfér e. ;] Újonan egy ilyen gép több mint 100 rugó.
    Tegnap reggel édes bevallotta hogy nagyon fájdogál már a hasa de nem merte elmondani nekem mert annyira mondtam hogy dolgoznia kell. Eszem megáll! Jó hibás vagyok de azért szólhatott volna. Én azonnal ki akartam íratni táppénzre de ő még azért ledolgozza a jövő hetet is. Nem örülök neki de ez van.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák