Aktív témák

• bim

veterán

Jó reggelt.

Nagyon rosszul aludtam! Este édes mondott egy olyan dolgot amitől elszomorodtam. Nem attól amit mondott hanem attól hogy ő így érez. Miután elmondtam az én álláspontomat arról a dologról talán rájött hogy nem kellett volna elmondania. Mivel azt kérem tőle hogy őszinte legyen ezért bármit érez el kell mondania, de a tegnap esti nagyon eltalált. Nagyon nehezen aludtam el és szarul is aludtam. Nagyon intim dologról van szó ezért nem írom le konkrétabban csak lejegyzem hogy történt valami. Most reggel is lefőztem a kávét és megittuk egy szó nélkül. Én úgy érzem nem nekem kell lépnem. Majd alakul.
    A tegnapi nap nagyon jó volt. Bementünk Fehérvárra a jó időben. Csavarogtunk kéz a kézben és beszélgettünk. Hazafelé a Tescoban vettünk egy grillcsirkét és savanyút hozzá. Még táltit is kicsit kiporszívóztuk a kúton. Most szép tiszta belülről. Megérdemli hogy kicsit törődjünk vele mert mindenhová elvisz gond nélkül.
    Ma megyünk Pestre cuncikáért és úgy terveztük előbb indulunk hogy be tudjunk ugorni az első randihelyünkre ahol a legfontosabb első dolgok estek meg velünk. Első ölelés. Első csók. Első izééééé.. ;] Persze a tegnap este után nem tudom lesz e kedvünk ehhez. Majd ez is alakul.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák