- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Korán ébredtem ma is. A megszokás nagy úr! Tulajdonképpen nem is érzem magamat fáradtnak. Persze megint esik odakint az eső. Ma amúgy sem dolgoztam volna de attól még nagyon rühellem hogy esik. Édessel azt terveztük hogy bemegyünk Fehérvárra picit vásárolgatni ami meg is fog történni csak nem mindegy hogy esőben megyünk vagy simogató napsütésben.
Már szinte biztos hogy jövő héten érkezik az új kártyám. Egy Zotac GTX280SMP! lesz. Már nagyon várom! Rengeteg engedményt kaptam az eladótól mert régóta ismer. Beszámította a kártyámat de majd csak akkor adom fel ha már én megkaptam az övét. Mivel egy estém tutira lesz úgy hogy itt lesz mindkét kártya ki fogom próbálni azt hogy PhisX-re beteszem a 9800GT-t a GTX mellé. Kíváncsi vagyok Maffia2-ben hogy fog menni.
Munkában haladgatok. Volt egy elég jelentős szintezési eltolás ami az amatőrségből fakadt és azt valahogy ki kell javítanom majd hétfőn. Rosszul jelölték a slagvízmértékkel a szintet és ebből jött össze a hiba. Bosszús voltam de javítható.
Este összebújva néztük a Megasztárt édessel. Át átkapcsoltunk az X faktorra de szerintem az egy szar. Az hogy a Bodnár Attila fiát azért juttatják tovább mert a fókuszban milyen király riportok lesznek belőle (gondolom mert nem a tehetsége viszi előre) az kicsit kiakaszt. Persze már leszedtem a teljes adást és délelőtt megnézzük a kiruccanás előtt nehogy úgy alkossak véleményt hogy nem is láttam.
Mondjuk végig a megasztárt se bírtam mert elaludtam. Felvettük a pózt és durmi. A nagykacsa hatása..
Este jön haza cunci! Már nagyon várom! Remélem nem síros hazaérkezés lesz. Amikor átadta édes az apjának ugyan olyan sírás volt mint nálunk szokott lenni. Legalább ő is szokja....
Szép napot mindenkinek!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest