Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhncsa
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek van esély, hogy egy fsp aurum 470W-s táp működik line-interactive UPS-el?
(tudom van ez az "Delta-belsős" történet, de honnan tudom, hogy a tápom ilyen e?)Ehhez a géphez keresek UPS-t:
fx8320 (nincs húzva) 2x8GB ram, 1x 1,5TB WD green HDD, 2x SSD, HD5670, 26" LG W2600H monitorA gép koránt sincs max-ra járatva meló közben (webfejlesztéssel foglalkozok: rakás böngésző ablak, amik nagyrészt "idle" állapotban vannak).
Ezt az UPS-t néztem: FSP EP1000
http://www.fsp-europe.com/ep1000.phpHa ez nem lesz jó vagy nagyon lutri, akkor esetleg tudnátok ajánlani valamit?
Előre is köszönöm!üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest