Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Thome

    addikt

    válasz *Ropi* #7847 üzenetére

    .Na akkor szaladjunk neki még egyszer.

    Ennyi van rá. Ebből kell most kihozni valamit, akár használt cuccokból is. A codegen szartól bármi jobb lenne most, úgy gondolom, s Te is így gondolod, ebben biztos vagyok.

    Majd a későbbiekben cserélem őket jobbra-szebbre-újra. Használtam 300W-os aktív PFC-s tápok (pl. be quiet) már megkaphatóak ahogy nézem 5-6-7 ezer forintért (pl most láttam egy 300W be quiet tápot viszonylag olcsón). Akkor ezek szerint amit írsz, ezek a kvázi szinuszos ups-ek komálják az aktív pfc-t is? Pont ezt olvastam mindenütt, hogy nem igazán.

    Illetve, írod, hogy a jó pc-s táp megvédi a gépet a feszültségtüskéktől. Na most, nem pont erre is szolgál az UPS, hogy véd? :))

    Tegyük fel hogy egy normális FSP 300W-os tápot szereztem be ami Aktív PFC-s, így eszik a gép csúcson 200W-ot. Mellette megy az Xbox ritkán. Ha viszont az Xbox megy akkor általában csak netezem, szinte mindig csak a net megy, néha játszom csak 1-2 órát gépen, szóval netezéskor 130-140W a fogyasztás + az xbox 100wattja. Tehát bőven elégnek kell lennie a 360-380W-os 600VA UPSnek, én az FPS Nano 600-at illetve a fentebb említett darabot nézegettem. Így hogy véled, működhet a 2 cucc együtt, illetve a kinézett UPS-ekről a véleményed? Ha viszont így sem működne, akkor azt írd meg, és változtatok a kondíciókon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák