Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
volt téma a kis fogyasztású eszközök nemrég, hogy lekapcsolnak a UPS-ek a kis fogyasztás miatt, stb
Nos, nemrég jött meg a CyberPower CP1500EPFCLCD és csináltam egy tesztet.
Rákötöttem egy switchet és vígan ment több mint 4 óráig, ment volna tovább is de elég volt tesztnek. Végig 0 w terhelést jelzett ki.
Szóval a CyberPower NEM kapcsolja le magát kis fogyasztású eszköznél, sőt, ami azt illeti, akkor sem kapcsolja le magát ha egyetlen eszköz sincs rákötve.
Van itthon egy pár CyberPower CP900EPFCLCD is, azzal is ez a helyzet. A saját szoftverét soha ki sem próbáltam és egyéb módon sem állítottam soha semmit.Őszintén szólva ebben az árkategóriában sokkal jobb ár/érték szempontjából a CyberPower az APC-nél szerintem.
Ha nem aktív zéró hangja van, ha aktív akkor is csak minimális, nincs magas frekvenciás hang és extra alacsony fogyasztású eszközökhöz is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest