- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
Szia! Hát, a probléma megoldódott, de sajnos/nem sajnos nem egy progi által, bár lehet h szüxségem lesz majd vmikor ilyenre is.
Úgy néz ki a tesók nem használják állandó letöltésre a netet, én pedig vagyok olyan etikus, h korlátozom magamnak (30k le, 6k föl a limit... nekik marad 12-14 le, 3-4 fel... :) -
PeliScan
addikt
Mert kedves tesóim elkezdenének hőbörögni, h nehogy má itt korlátozom a netet, és hiába mondanám nekik, h igen, én is korlátozom magamnak, kikapcsolnál/kikapcsoltatnál a korlátozást. Ekkor persze én sem korlátoznám ha én letöltök, és így senki sem tudan netezni rendesen. Ezt elkerülendő lenne jóm, ha nem is tudják, h ők nem épp 1Mbittel töltenek. :)
-
PeliScan
addikt
Köszönöm a válaszokat! :)
Arius: remélem nem lesz igazad... keyloggerből tucatnyi ilyen progi van... csak van egy ilyen is. :)
ch.peter: kösz a linket, most nézem. :) -
PeliScan
addikt
Sziasztok! :)
Nyár óta élvezem az 384/64ADSL szélessáv áldásait, de most veszélybe került a gondtalalan nezetésem. :) A veszélyforrás: vettem egy routert, h a család többi tagja is hadd férjen má hozzá a zinformácijós szupersztrádához. :)
(a hide azértfontos, mert tuti, h ha látják a tesóim [szám szerint 3] h korlátozom a netet, elkezdenek pattoni, pedig én magamnak is korlátozom, ha letöltök, csak ezt m nem érik fel még ésszel... kicsit. :DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest