- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok!
Most tévedtem ebbe a topckba. Nagyon szép képeket hoztok, mindenkinek gratula!
Hobbi fotós vagyok és szeretem, ha a mobilom is jó képeket tud készíteni, mivel az mindig nálam van és ha akad egy jó téma, azonnal meg lehet lőni. A mobilos fotózást egy Nokia N8-cal kezdetem, aztán a Symbian halála miatt jött egy Samsung SIII LTE, ami nagy visszalépés volt fotózásilag. Nyár óta egy S7Edge-et használok.
Pár kép a közelmúltból:Mindegyik kép Samsung S7E-vel készült raw-ban és a telcsin lett kidolgozva Snapseed-del.
Új hozzászólás Aktív témák
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest