Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Csarli85 #9215 üzenetére
Aranyos vagy, köszönöm. Akad itt szolidabb verzió is
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz Csarli85 #9217 üzenetére
Bármilyen emberről nem ajánlott. Én olyannak a képét tenném fel, aki hozzájárult ahhoz, hogy megjelenjen a képe a fórumban (vagy bármely internetes oldalon).
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
válasz Csarli85 #9220 üzenetére
Konkrét szabályzat nincs, inkább elővigyázatosságból írtam
-
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz Csarli85 #9289 üzenetére
Nem akartam a lelkedbe gázolni, itt szerintem pont nem baj (fül).
Például pont jó, hogy arra van több hely amerre néz.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Saccco
nagyúr
válasz Csarli85 #9304 üzenetére
Örülök, van aki nagyon nem szereti, ha bármiért is szólnak.
Jobbító szándék vezérelt.---------
Gondolom, aki ide posztol azt érdekli egy kicsit a fotózás, nekik ajánlom figyelmébe Scott Kelby A Digitális fotós könyv sorozatát, nagyon jó könyvek sok hasznos érdekes leírással, nem szakmai nyelvezettel.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tomacko
senior tag
válasz Csarli85 #9316 üzenetére
500.px ez egy egyszerű és tökéletes (szerintem) fotós tárhely. Általában gyorsabb is a flickernél és ha minden igaz nincs agyon erőszakolva még mindig közösségi dolgokkal.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
MartOOn
addikt
válasz Csarli85 #9353 üzenetére
Tudom. Illetve sejtettem. csak ez ugrott be hogy egy szénporos megfaradt arc es egy világító kék szem mennyire kontrasztos lenne.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
BigBlackDog
veterán
válasz Csarli85 #9366 üzenetére
Flickr-re feltöltve nekem még sosem volt ilyen tapasztalatom. Most direkt megnéztem a legutolsó feltöltött képet teljes méretben. Egyik tabon megnyitottam a feltöltött képet, másik tabon pedig a gépen lévő jpg-et. Nem volt semmi különbség, ugyanaz volt színre és részletességre is, még a zaj mintázata is teljesen egyezett.
-
bododani
senior tag
válasz Csarli85 #9381 üzenetére
Nem tudom milyen növény de tetszik a kép
Szevam: Az az arc : D
---
Én is hoztam egy képet, ma készítettem a II. Országos tavaszi márkafüggetlen autós és klub találkozón Nagykanizsán. Kép: Katt ide
iPhone 4S-el készítettem, és Lightroom 5 el főként, de Picasa-val + Gimp-el is szerkesztettem egy kicsit." Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
-
lkristóf
senior tag
válasz Csarli85 #9436 üzenetére
Tényleg jó lett!
Ugyan kis felbontásba linkelted, (768x1024) -be, de ha flickr-en az Original (2448 x 3264) méretet választod akkor az eredeti, fotózott méretben fogod megosztani a képet és így már szinte nyomtathatjuk is a festményt.[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Csarli85 #9848 üzenetére
Szegénynek levágtad az ujjait. Amúgy nem rossz. Szerintem.
(#9847) koboldozat:
Szerintem ebbe is beszállhatsz még.[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz Csarli85 #9854 üzenetére
Egy kis segítség a flickr-ről való linkeléshez. Ha van 2 perced olvasd el, hasznos:
2. Képek linkelése
Direkt link kinyerése a különböző tárhelyekről
• Dropbox: Nyissuk meg a képet, majd az URL-ben lévő "www.dropbox.com" részt cseréljük le "dl.dropboxusercontent.com"-re! Így direktbe a kép fog bejönni a cím megnyitásakor.
• Flickr: Nyissuk meg a kép Flickr oldalát, majd a jobb alsó sarokban kattintsunk a lefelé mutató nyílra! A megjelenő menüben kattintsunk a "View all sizes" elemre! Az oldal betöltését követően kattintsunk a fenti listában az "Original" linkre! Ezután kattintsunk jobb klikkel a megjelenő képen és válasszuk a "Kép URL-jének másolása lehetőséget! Így a vágólapra kerül a képünkre mutató direkt link.Rövid példa a linkelésre (természetesen nem kötelező pontosan követni, csak egy lehetőséget mutat be):
1. Töltsük fel a képet a Flickr oldalunkra.
2. Ezt követőn másoljuk ki a kép kicsinyített változatának linkjét.
• A képet megnyitva Flickr-ön, a jobb alsó sarokban kattintsunk a lefelé mutató nyílra!
• A megjelenő menüben kattintsunk a "View all sizes" elemre!
• Az oldal betöltését követően kattintsunk a fenti listában a "Medium 500" linkre!
• Ezt követően jobb klikk a megjelenő képen és válasszuk a "Kép URL-jének másolása" lehetőséget (amennyiben nem Chrome-ot használunk, itt apró eltérések lehetnek)!3. A hozzászólás írásánál kattintsunk alul a "Kép" gombra és illesszük be az előzőleg kimásolt linket!
4. Ezt követően másoljuk ki az eredeti kép linkjét!
• Menjünk vissza az előző oldalra, ahonnét kimásoltuk a 500 pixel széles kép linkjét!
• Kattintsunk a fenti listában az "Original" linkre!
• Ezt követően jobb klikk a megjelenő képen és válasszuk a "Kép URL-jének másolása" lehetőséget (amennyiben nem Chrome-ot használunk, itt apró eltérések lehetnek)!5. Az előzőleg elkezdett hozzászólásnál jelöljük ki a beszúrt képet ('[IMG'-vel kezdődően '/IMG]'-ig bezárólag)!
6. Ezt követően kattintsunk alul a 'Link' gombra és illesszük be az előzőleg kimásolt linkelt, ami a teljes felbontású képre mutat!
7. Így a hozzászólásban megjelenik a kép kicsinyített változata, rákattintva pedig megtekinthető a teljes méretű kép.
-
Saccco
nagyúr
válasz Csarli85 #10170 üzenetére
Például a virág illatát vizslatná esetleg, közben a kamera felé nézne, ott még akár hasonlóan lehetne dönteni is a képet. Az sem szerencsés, hogy a kezét is kettévágja a kép. (Nem szerencsés ízületeket vágni, rossz érzést kelt.) Ha mindenképpen ez a szög kell, akkor akár el is hajolhatna az ágtól, nézhetne alatta egy csalafinta mosoly kíséretében, plusz a képen lehetne az egész virág rész (bal oldal). Felette megint nem lenne jó kompozíciós szempontból, mert akkor kvázi lefejezné az ág. Még talán annyi, hogy a téma harmadolóra kerülhetne.
Nem bántó szándékkal írom.
Szerk.: A kezdő fotós topikban durván szétszedik a képeket, de azokból lehet tanulni. Nekem is sokat segített szemléletváltásban.
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
senior tag
válasz Csarli85 #10482 üzenetére
Már csak a paramétereit elnézve is a Galaxy a nyerő, főleg mivel optikai zoom-s. Bár én egyikkel sem fotóztam még.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
válasz Csarli85 #10669 üzenetére
A 2-nál talán egy picit mutathattál volna többet a leányzó arcából, de szerintem nagyon aranyos lett
-
Saccco
nagyúr
válasz Csarli85 #10770 üzenetére
Egy egész hajszálnyit van csak túlhúzva. Zajszűrés kell neki és kész is szerintem.
Amúgy jó.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Tomacko
senior tag
válasz Csarli85 #11136 üzenetére
Írd már oda a fotókhoz később, hogy mivel készült és mivel szerkeszted őket légyszives. És ne aláírásba tedd, mert az ha változik később akkor a régi hsz-knél az új jelenik meg, valamint nem is kereshető.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Könyvajánló
- F-Secure termékek
- Honda topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest