Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdv! Olvasd el, ha új tag vagy, illetve mielőtt képet osztasz meg!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikulasB
tag
válasz
customer114 #14360 üzenetére
Durván túlszaturált lett a kép. Én inkább visszavettem volna a színekből, nem toltam volna rajtuk, levagnám a Leica logót. Az életlenítest se értem, alapból van a képen mélység élesség, így csak természet ellenes lett.
-
MikulasB
tag
válasz
customer114 #14357 üzenetére
Szerintem kár volt.
-
-
MikulasB
tag
válasz
mirci18 #14253 üzenetére
Nem értek egyet Ricardoval, szerintem a szerkesztés itt durván tönkre tette a képet. Az első tetszene a legjobban, csak a minősége nem túl jó sajnos. Azért az eredetiket megnézném. Én ezt a szín kiemelést is max akkor tartom indokoltnak, ha valaminek egy jellegzetes színe van, pl.: vörös rúzs, sárga taxi vagy busz, londoni piros telefonfülke és emeletes busz stb...
-
MikulasB
tag
válasz
Drakmusz #13807 üzenetére
Ismerős az érzés. Volt párszor, hogy direkt naplemente előtt indultam el sétálni, hogy hú de jók lesznek a fények, de kb a tervezett hely kis részén sikerült csak fényképeznem, mert mire következő témát kerestem volna már nem voltak meg a tökéletes fények. Az a +/- 15 perc amíg jók a fények nagyon kevés. Még ha előre körbejárod a helyszínt, megtalálni a témákat, mire 2-3 jó fotót készítesz, már le is ment a nap.
-
-
MikulasB
tag
válasz
psajti #13717 üzenetére
Jól elkaptad a pillanatot. A kereteket szerintem felejtsd el 99%-ban gagyi hatást adnak a képnek.
Jobb lenne valami semleges homogénebb háttér, ami nem vonja el a figyelmet a témáról.
Ha a pitypang szára pont a sarokból indulna az kellemesebb hatást adna a képnek, álltalában szeretjük ha egy vonal a sarokból indul, vagy ott végződik.A fő téma, maga a pitypang szépen sikerült viszont a többin még csiszolni kell.
-
MikulasB
tag
válasz
laskr99 #13665 üzenetére
Szia!
Első ferde lett próbálj ügyelni, hogy a horizont mindig vízszintes legyen (rácsvonalak bekapcsolása sokat segít). Pályaudvaron ha fényképezel érdemes inkább valami részletre koncentrálni, például ha valaki kézibőrönddel felszáll épp egy vonatra az fekete-fehérben elég hatásos tud lenni.
A második kép meg egy gaztenger... Semmi látnivaló nincs benne
Álló vs fekvő téma: Szerintem teljesen mindegy. Tájképnél inkább a fekvő, de a többinél ahogy jobban adja. Monitoron jobban néz ki a fekvő.
-
MikulasB
tag
flÖrülök, hogy tetszik nektek! Kicsit féltem a vágás miatt, mivel elég nagy részt kellett eltávolítani, hogy jó legyen a kompozíció. Az életlenítésnél is kicsit belenyúltam a fülébe, de összességében én is elégedett vagyok vele. Amúgy nagyon lusta állatt, csodálom hogy sikerült felcsalnom a fára
Érdekesség képpen ez az eredeti.
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #13385 üzenetére
Nem értek egyet. Nekem nagyon tetszik, megy a kép hangulatához.
-
MikulasB
tag
-
MikulasB
tag
válasz
marcell2015 #13312 üzenetére
A tükörben nem látom igazán a témát, egy félbevágott várrész(?).
A portrét nem szerencsés izületnél vágni(csukló, könyök).
A lámpa kiégett. A kompozíció se tetszik, ahhoz hogy középen legyen szimmetrikusabbnak kellett volna lennie, a napszak is szerintem rossz választás hozzá.Bocsi.
-
MikulasB
tag
válasz
Just_Reboot #13273 üzenetére
Köszi!
Neked is Drakmusz!
-
MikulasB
tag
válasz
bebolint98 #13268 üzenetére
-
MikulasB
tag
válasz
bebolint98 #13135 üzenetére
Tetszenek nekem a képeid, álltalában a hangulat amit jól eltalálsz mindig. Szerintem érdemes lenne kicsit keresgélni fotós könyveket. Egy ilyen képnél például fontos a szimmetria, ami itt eléggé elcsúszott. Vágással menthető lenne, de ahhoz meg a képminőség kevés. Van hozzá szerintem szemed próbálj a részletekre is figyelni.
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #13132 üzenetére
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #13124 üzenetére
Bal oldalt a fák engem zavarnak. Levagnám az egész alját a szobor talpàig, és a jobb széléről is vágnak, hogy balra nagyobbnak látszon a tér.
-
MikulasB
tag
-
MikulasB
tag
Szia!
Mivel nem válaszolt senki, ezért válaszolok én
Az első képet jobb lett volna borúsabb, vagy árnyékos helyen meglőni, jobban kijönnek a színek és a kiégés is eltűnik. A háttér nagyon kusza nekem, jobb lett volna valami egyszerű háttérrel, ha másképp nem mögé lógatsz, egy fekete/fehér pulóvert.
A második nekem túl szűk minden irányba. Jobb lenne szerintem ha bal alsó harmadoló pontba raknád a fejet, hogy legyen tér főleg a nézés irányába.
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #12872 üzenetére
... ezt privátba akartam írni
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #12802 üzenetére
Majd megpróbálok élesebbet csinálni, túl közel volt az autó. De legalább megvan hogy csinálom hozzá a fehér hátteret, arra ment el a legtöbb idő.
Én tettem tönkre a képet itt még éles volt
Amúgy tényleg két rajzlap, de próbálkoztam előtte mindennel
-
MikulasB
tag
válasz
enginev3.0 #12628 üzenetére
ilyesmit akartál?
-
MikulasB
tag
Szerintem kb 1/8, ha nagyon ügyes vagy 1/5- öt is megtudod talán.
-
MikulasB
tag
válasz
S e t h #12571 üzenetére
Nem értem miért látszik halottnak. Amúgy nem kell sajnálni jó sora van, csak fekszik meg eszik egész nap. Itt is épp a radiátoron fekszik.
(#12573) Ricardo:
A virágos kicsit erőltetett volt nekem, mert akartam valami deres képet csinálni, de nem igazán jött össze sétálni meg nem volt kedvem reggel a hidegbe.
-
MikulasB
tag
válasz
Just_Reboot #12540 üzenetére
-
MikulasB
tag
válasz
Just_Reboot #12538 üzenetére
Az elsőn szebbek az égbolt színei, de nekem a második jobban tetszik. Több rajta a részlet. Az elsőn főleg a fák mögött nekem már eléggé kiégett az égbolt.
Az viszont kár hogy nem harmadoltad a témát, az is hogy fújt a szél és nem jön ki olyan szépen a tükröződés.
Amúgy hozhatod a naplementét, én még nem untam meg, szépek a képeid. -
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #12527 üzenetére
Egyszeri alkalom volt
-
MikulasB
tag
válasz
Dr. 444Hertz #12519 üzenetére
Jók lettek, bejön a hangulata. Van a városba nálunk egy elhagyott gyár, ott lehetne durva fotókat csinálni, csak oda elvileg tilos bemenni.
-
MikulasB
tag
válasz
Just_Reboot #12516 üzenetére
Marha jó, szinte égnek a fák.
-
MikulasB
tag
válasz
Just_Reboot #12500 üzenetére
A jobb szélét még mindig vágnám, kb hogy a nap legyen közepén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szerkesztett és makrófotók megosztása, véleményezése, tapasztalatok átadása, játékok, technikák és különböző makrólencsék bemutatása. Végeredmény = remek képek :)
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest