Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
válasz
hegedus001
üzenetére
ha már nem támogatott sokra megyek majd azzal - amúgy ez miért lenne hulladék, csak jókat olvastam róla

-
hapakj
őstag
Hát abba jól is meg van csinálva a 120Hz-es kijelző
Ráadásul az nem csak behajítunk egy vacak 120Hz-es kijelzőt kategória, oszt jóvanazúgy meríti az aksit, hanem ugye VRR-t is csinál. Persze, nyilván gáz, hogy az Apple nem rak mindenbe is ProMotion kijelzőket, de sokaknak azért nem a világvége
-
hapakj
őstag
-
hapakj
őstag
Továbbra is érdekelne, mi köze a laggolásnak a képfrissítésnek. Nekem 120Hz-es telefonon sokkal szembetűnőbb volt és jobban zavartak a megakadások, mint egy 60Hz-esen. A képfrissítés a kijelző és a display motor paramétere. A laggolás, meg főleg CPU-ból, RAM-ból és OS-ből jön.
-
hapakj
őstag
Tényleg hülyeség elvárni, hiszen az SE nem lehet semmilyen tekintetben jobb mint az aktuális alapmodell, függetlenül attól mit illett volna ott meglépni 2 évvel ezelőtt.
Az meg hogy 15 éve mennyi RAM volt a telefonokba és hogy ez hogy függ össze azzal, hogy a 60Hz-es képernyőt mennyire kínszenvedés használni tényleg rejtély

-
Csandi
addikt
Én pl. csak a 120hz miatt vettem Pro iPhonet és ki nem kapcsolnám, azt vártam végre a 360+hz-es monitorjaim után, hogy a telefon is legyen smooth. Ezután kézbe veszem barátnőm telefonját ami 60hz-es iphone és mintha visszamentem volna a C64 korába annyira lagos, biztos nem használnám

-
Ricardo
titán
válasz
classic B
üzenetére
15 évvel ezelőtt 512Mb ram volt a telefonokban. Akkor nem volt kínszenvedés használni.
Kicsit változott a világ, mások az elvárások.
Mindenki érti, hogy ez a cég alsó ajánlata, és erre hivatkozva nem lépnek túl a 60Hz-en, de függetlenül attól kinek okoz problémát és kinek nem, egy ilyen árú készülékben illene feljebb lépni (ne legyünk telhetetlenek) minimum 90-re.
Mielőtt megkapom, hogy hülyeség elvárni, hiszen a sima alap iphone-okban is 60 HZ akkor itt mire számítok.
Ott már két éve illett volna legalább meglépni.Ezek után azért arra is kíváncsi vagyok mennyire valósak a pletykák miszerint az alap kiszerelés 64 gigás tárhelye kap.
Két nap múlva kiderül. -
janeszgol
félisten
Nekem nem kell mellé semmi, csak a menüt böngészve is látom a különbséget. Csak engem nem érdekel. Az i16 cpu-ban erősebb, mint az SD8 Elite, jobb hatásfokkal. Engem ez érdekel.
Megvettem az i16-ot és boldogan használom. 60 Hz-en. De félreértés ne essék ennyiért illene benne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

b*sszák meg... 

Ráadásul az nem csak behajítunk egy vacak 120Hz-es kijelzőt kategória, oszt jóvanazúgy meríti az aksit, hanem ugye VRR-t is csinál. Persze, nyilván gáz, hogy az Apple nem rak mindenbe is ProMotion kijelzőket, de sokaknak azért nem a világvége