- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
martonx #58759 üzenetére
Ez az, tervezett elavulás, vegyünk újat mindenből gari lejárta után fakje.
Én úgy vagyok ezzel, hogyha a segítségem kérik ilyenben, akkor némi pár órás kényelmetlenséget megér nekem az, hogy valami tovább működjön, ami teszi már x éve, és igazából ezen kívül nincs értelme leváltani.
-
-
-
-
-
-
-
Nem azért, gyere csak nyugodtan, mi is szeretünk trollkodni.
Amúgy meg itt minden ontopik, ne offolj már.
Na, hogy hozzá is szóljak. Volt munkatársamnak volt Acer notihoz utángyártott töltője, amihez a felső fajta kábel volt való. Azt használta munkában, a sajátját pedig otthon.
Nem sokkal miután meglett, a noti akkuja elhalálozott (nem vette a töltést többé), és ez másik akkuval sem javult meg. Nem hinném, hogy véletlen, köztudott, hogy a consumer hitvány, de szerintünk a töltő ette meg.
Amúgy érzetre volt benne anyag, nem volt könnyebb semmivel, mint a gyári töltője. -
-
Nem minden Youtube csatornatulaj kezeli ilyen remekül a videói alá érkező kommenteket... de ez most beadta.
Érdemes megnézni a fickó többi videóját is, nekem fájt a hasam a végére. -
-
-
válasz
ShadowX #58613 üzenetére
Szerintem a legszebb hajó a Stargate univerzumában (Facebook borítóképem is egy screenshot róla
).
Én is pár napja fejeztem be az újranézését, most jobban tetszett, mint elsőre. Kár érte.
Pár shot:A sorozat elején amúgy a Goa'uld Ha'tak-ok is szépek, anno a Stargate elején-közepén ugye a CGI fejletlensége miatt még nem néztek ki igazán jól. Kár, hogy itt csak néhány villanásnyira mutatják őket.
-
-
-
válasz
csoszogi #58485 üzenetére
Annyira tele van már minden azzal, hogy mit nem lehet enni, akkor mit lehet?
Mert az utóbb felsoroltakat én pl nagyon szeretem, nem is tudom, mi lenne velem rizs és krumpli nélkül..
Ja és én gebe vagyok, nem is híztam semmitől, amit kipróbáltam, tehát egészség szempontjából kérdezem. -
-
-
-
-
-
-
-
Pár RIG. Van köztük egész pofás setup.
-
válasz
vizslakutya #58189 üzenetére
Vannak ilyen kis Androidos kacatok, amikre rádughatod a monitort és a kábelt, és úgy tudsz tévézni. Asszem.
-
-
-
Eladó lehet egy HP psc2175-ös multifunkciós színes tintasugaras nyomtató. Nyomtat, memóriakártyáról nyomtat, szkennel, másol, ilyesmi.
Új, eredeti gyári patronokkal, melyekből 5 színes oldal volt kinyomtatva vele, és kb 30 szöveges.
Táp és USB kábel vele jár.
Mennyit érhet? -
-
válasz
macilaci78 #58169 üzenetére
Inkább helyközik járnak sűrűbben, távolsági járatok nem nagyon.. vagy mégis?
-
-
válasz
macilaci78 #58145 üzenetére
Fogalmam sincs.
-
válasz
lorcsi #58140 üzenetére
VILLAMOS vezetői tanfolyamot hirdet az SZKT, érettségi bizonyítvány, 20. életév betöltése, "B" jogosítvány egészségügyi alkalmasság szükséges. Egyéb juttatások: KSZ. és béren kívüli juttatás szabályzat szerint. Jelentkezni az allas@szkt.hu címre 2015.03.23. napjáig!
Ez is mai.
-
-
-
válasz
macilaci78 #58117 üzenetére
De nem is kell, mert minden bizonnyal jól a szánkba rágják majd.
-
-
válasz
lugosi #58112 üzenetére
A 2001 egy kört zár be történetileg... igen, elég formabontó véget kapott, de én egyféleképp tudtam értelmezni (míg mások másképp), de összecsapottnak semmiképp sem tudom nevezni. Sőt...
Amúgy ha érdekel titeket a téma, olvassatok utána neten, elég sok értelmezést lehet találni hozzá, sokan jutottak arra a következtetésre, amire én (ezt nem fogom kifejteni, mert nekem igazi örömet okozott, mikor levezettem magamban a dolgot, miután háromszor néztem meg a végét, hátha nektek is majd), de sokan másfélére is, és az eltérő verziókban is volt ráció.
Aki vontatottnak tartja, azzal igazából nem lehet mit kezdeni... én pont azt utálom, mikor egy filmben nem hagynak időt kibontani a karaktereket, a történetet, de még csak arra sincs idő legtöbbször, hogy az ember elmerüljön a film hangulatában, hiszen az idő hiányában a történetvezetéssel együtt ide-oda csapong a közepesen szar és a majdnem jó között..
Pl éjjel néztem meg az Interstellart.
Minden adott volt hogy szellemi örököse legyen a 2001-nek, kellően hosszú, potens háttértörténet, pazar képi világ, erre hol rontják el?Elmagyarázzák a történetet. Az első kicsit (tényleg kicsit, mert elejétől rávezet a film) elgondolkodtató résznél egy robot szó szerint elmagyarázza, hogy mi történik, majd ezt megismétli a főhős is. Azt hittem, eldobom az agyam... mert ez a sztori nem igényelt szájbarágást, de a film végig hülyének nézi a nézőjét. -
-
-
válasz
quailstorm #58087 üzenetére
Egyikkel sem rendelkezem.
-
Nem tudjátok, hol lehetne megnézni normális minőségben az F1-et? Úgy gondoltam, mivel jó 10 éve nem követem, elkezdem a most induló idénnyel.
TV nem játszik, torrenten meg nem találtam még az időmérőt. -
válasz
azbest #58055 üzenetére
Tud olyat, hogy mondjuk egy automatikusan frissülő adatbázis segítségével on the fly megfogja a reklámokat?
Nagyon hasznos lenne.. hiába van az embernek gyors nete, ha egyszer a megtekinteni kívánt oldalba ágyazott ezerféle felesleges reklám, plugin, script, stb elég alaposan lelassítja az oldalbetöltést. -
-
-
válasz
macilaci78 #58047 üzenetére
Megjavult.
Nem tudom, mi volt ez.És sajnos mostanában már reklámokat is látok, két oldalon is láttam ezt az oldal aljára telepedő, mindig látható, mozgóképes hányást.. elképesztő.. Adblockkal 4 lépésben sikerült letiltani, és a következő oldalon ismét ott volt.
Úgyhogy a Gamestartól és a cinestar.hu-tól érzékeny búcsút vettem.
-
Nálatok működik a Youtube? Nálam egy videó sem tölt be, csak feketeség van a helyén.
-
Az miért lehet, hogy LAN-on másolok egy Win7-es gépről egy Win 8.1-esre, és a filmeket, amiket átmásoltam, nem tudom megnyitni a 8.1-esen?
Átmásolódnak, az adat ott van, próbáltam beállítani a hozzáférési jogosultságokat, de nem jártam sikerrel.
Wtf? -
Valamint kéne nekem valami hitvány 2.0-s aktív hangfalból az erősítő rész. Ha valakinek kallódik bontottként aprópénzért, dobjon egy pü-t.
Egy 2.0-s aktív hangfalat kéne megjavítanom, amiben elporladt a belső elektronika nagy része. Tulaj azt vette észre, hogy füstöl a cucc. -
-
-
-
-
válasz
pmheros #57892 üzenetére
Én általában nem vagyok ennyire rendes... pl ha hoznak hozzám egy laptopot, hogy lassú, biztos túlmelegszik és throttlingol, takarítsam már ki, és közben meglátom, hogy tiszta bad sector a lemez, azért lassú, attól én még kitakarítom és pasztázom, csak a művelet után közlöm hogy más gond is van.
-
-
Routertől dokkolóig crosslink kábel kell, vagy sima?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
lugosi #57786 üzenetére
Rengeteg felénk a wifi háló.. már a telefonom is több tucat routert lát, a lapos még többet.
Kicsit szemetesnek érzem a levegőt.
Valójában annyi, hogy játszom.. és jobb a pingem, ha nem wifin vagyok fent a lapossal, a telefonnak pedig nem tartok plusz egy fogyasztót a lakásban, akkor sem, ha alig eszik. -
-
Szerintetek kell egy router a laptop elé? Nem akarok itthonra wifit, mert a telefonomnak a laptoppal osztom majd, az pedig a dokkba kapja egyből... de ugye, úgy tudom, egy router sok netes szemetet megfog.
Érdemes lenne újítanom pl egy wifi nélkülit? -
-
válasz
Rhino666 #57744 üzenetére
Hát, azon a vason, amin néhány alsós WP teló szalad, inkább nem akarnék Lolcsit.
Amúgy épp ma nézegettem, az új Samsung telefonok durvák. Főleg az edge, jól néz ki, brutál a kijelző, és végre fém, illetve nem is olyan ocsmány, mint a Samsungok általában.
Már csak az a kérdés, nyitott-e a loader, hogy normális operációs rendszert haxolhasson rá az ember... pl Sailfish-t. -
-
-
-
Mikor jönnek a Digisek netet húzni, kell nekik fizetni valamit a helyszínen, vagy csak a netszámlát majd?
-
-
-
válasz
macilaci78 #57470 üzenetére
" Amúgy 2 diplomás értelmiségi a fő foglalkozása."
Ebből kimaradt egy vessző, és a foglalkozás megnevezése, mert az értelmiségi az nem egy foglalkozás, akárhogy nézzük sem. -
-
-
-
-
-
-
válasz
macilaci78 #57208 üzenetére
Oda is felvesznek minden s*gget, anno még érettségi sem kellett, csak vezetési rutin.
Hogy mostanában hogy van, ki tudja. -
-
-
-
-
Mi kell ahhoz, hogy albiba netet rendeljek a digitől?
Főbérlőktől kell valami papír, vagy csak behúzatom és heló? -
-
-
Á, nem vagyok én olyan... direkt messziről fotóztam, hogy pixeles legyen a rendszám.
Na jó, visszafordultam csak lefotózni, mert először csak wtf fejjel elmentem mellette, de ezt meg kellett örökíteni.
De ha láttam volna a sofőrt, lehet, megkérdezem, hogy ezt mégis miért. -
-
-
-
válasz
macilaci78 #56954 üzenetére
Azért égbekiáltó ostobaságot scifiben sem szeretek, akkor hívják fantasynek, vagy valami.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest