- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attix82 #6431 üzenetére
Az derék, az enyém 2.5-ös V6-os, és 12,5-13-at eszik gázból pályán 130-nál, benzinből 9,5-10-et.
Azt mondták, nem tudnak vele mit csinálni, próbáljak meg másik helyen tankolni, hátha csak a rossz gáz miatt van. Nos tankoltam már vagy 6 helyen 3 félét (MOL, Flaga, Prímagáz), de mindegyikkel ennyi, minimális a különbség... -
Megy valaki mostanában angliába?
Kellene hozni pár dolgot (élelmiszer), amit csak ott lehet kapni... -
Egyszerűen megmagyarázhatatlan (illetve bármit meg lehet magyarázni, csak értelmesen nem...), hogy magyarországra bármilyen élelmiszert (tengeri herkentyűkön és déligyümölcsön kívül) importálni kelljen. Ezekkel az adottságokkal óriási exportunk lehetne, ehelyett importáljuk még a hagymát is. Röhely...
-
Vásárhely-Szeged útvonalon jön valaki mostanában (max 13:30-ig)?
El kellene hozni egy papírt.
-
És ezen javít az, ha nem szavazol?
A szavazásokon nem szoktak csalni, nagyon ritka eset, elég sok nemzetközi és egyéb megfigyelő ellenőrzi (pl. az oroszoknál meg is állípították, hogy volt csalás, nálunk nem)
De még ha van is, akkor sem értem, hogy miért jobb nem szavazni, mint szavazni... -
Természetesen értem a szempontjaidat, igen, a politikusok lopnak, igen, szar az egész.
DE. Azzal, hogy homokba dugod a fejed, jobb bizos nem lesz, sőt még csak esély sincs rá. Viszont ha teszel valamit, bármilyen pici is az, legalább az esély megvan, bármilyen pici is. És a bármilyen pici épp végtelenszer több, mint a semmi... -
Az a baj, hogy sokan godolják így. Igenis tehetsz érte, igenis számít a TE egy szavazatod is.
Sokan gondolják úgy, hogy mit számít az az egy eldobott szemét = szemetesek az utcák.
Sokan godnolják úgy, hogy mit számít, ha égve hagyja a villanyt = globális felmelegedés.
Sokan gondolják úgy, hogy mit számít az ő egy szem szavazatuk = szar a rendszer.Az egyelőre legalábbist úgy érettem, hogy diktatúrákban nem szokás engedni a rendszer szidását, nálunk most még lehet
-
Természetesen nem jogi értelemben írtam, de a lényeg ez: Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy bármilyen módon beleszólj az eredménybe, nem sok alapod van kritizálni azt. Természetesen megteheted, senki nem fog megakadályozni benne (egyelőre még legalábbis), de erkölcsi alapod akkor sincs rá...
Macilaci: most tényleg ez ment át az egészből, hogy 10 perc?
-
Tudja valaki, hogy Szegeden kell-e parkolásért fizetni két ünnep között?
Pesten nem kell, a szepark.hu oldalon természetesen egy szó nincs erről... -
válasz
Digital #4731 üzenetére
Én annyi előnyét látom ennek a "válságnak", hogy talán (de csak talán) megtanulja a világ, hogy hitelt csak és kizárólag olyasmire szabad felvenni, ami kitermeli a hitel visszafizetését és valamennyi plusszt. A lakás nem ilyen. A magáncélra használt autó sem az. A plazmatévé sem az. A tizensokadik havi nyugdíj és közalkalmazotti bér sem az...
-
válasz
Digital #4728 üzenetére
Mert te elhitted, hogy ez a végtörlesztés majd jó lesz?
Egy esetben lesz tényleg jó, ha nagyon elszáll a forint. Mondjuk 380-400 Ft-os euróig.
Ha véletlen meg mégis lesz IMF hitel, akkor visszamegy 270-280-ra, vagy még lejjebb, és akkor meg kiderül, hogy jobban jár, aki nem váltotta át.Amikor van valami baj, akkor egy "felelős politikus" kiáll, és azt kiáltja a médiába, hogy "azonnal tennünk kell valamit ezzel a rettenetes nagy bajjal!". Aztán ennyi. Mármint hogy az összes tevékenysége ennyi, hogy ezt elkiabálja, de csinálni nem fog semmit...
-
Valakit érdekel egy mágnesfékes szobabicikli?
Valami német gyártmány, jó minőség, van rajta computer, pulzust is mér meg mindent.
Majd teszek fel képet este. -
válasz
macilaci78 #4011 üzenetére
Ezt sajnos nem lehet megtenni, az EU-ban nem lehet így diszkriminálni. Ezért van, hogy a német nyugdíjas is ingyen utazik a MÁV-on...
Szvsz pont egy egynapost kellett volna bevezetni, mert nagyon sokan csak pár havonta egyszer mennek-jönnek nagyfaluba, az minek vegyen 4 naposat? Meg mondjuk az átutazók is csak 1 napot használják...
Szvsz úgy lehetne haza kedvezni, hogy az éves matricát mondjuk 15k-ért adni, azt úgyis csak magyarok veszik, és akkor megérné anak is, aki pár havonta egyszer megy, a külföldi meg akkor is a 4 naposat veszi...
-
válasz
macilaci78 #3728 üzenetére
Szerintem csak néma
-
válasz
LordVader80 #3662 üzenetére
Legyen nálad is egy azért. Ha ülőgarnitúra nélkül mész, az rosszabb, mintha rózsaszín pólóban mennél.
-
válasz
LordVader80 #3660 üzenetére
Ülőgarnitúrát.
Manapság nagyon kinézik a társaságból, aki nem visz magával ajándékba tejfakasztóra ülőgarnitúrát.
Nekem pont van véletlen egy: [link] -
válasz
SirRasor #3243 üzenetére
Csak az a baj, hogy másik 624842 jóslat meg nem jött be.
Azt mondják, ha ötvenezer majom ötvenezer évig ütne ötvenezer írógépet, akkor közte megírnák a Shakespeare összest is
A válságot megjósoló közgazdász csávóval is az a baj, hogy folyton válságot jósolt már 20 éve, 2008-ban csak bejött neki, de ettől nem lett jó közgazdász vagy jós, csak felkapta a média.
Ha én minden nap megjósolom, hogy esni fog az eső másnap, akkor előbb-utóbb igazam lesz, de most akkor jós vagyok? -
Kellene nekem egy gyors segítség.
Semmit nem értek a video készítéshez, szóval úgy kellene magyarázniVan egy reklám, ami villamosokon kirakott monitorokon megy.
Erre kellene nekem 10 mp MP2 formátumú videót varázsolnom. A hirdetés egy jpg vagy pdf formátumú kép, tehát nem fog mozogni, lényeg, hogy ugyanez a kép 10 mp-ig legyen látható.Milyen ingyenes programmal tudnék egy képből ilyen videót készíteni?
-
válasz
macilaci78 #2711 üzenetére
Ja, azt nem is olvastam, de köszi
-
válasz
macilaci78 #2703 üzenetére
Mármint mi?
-
Nincs valakinek elfekvőben DDR2-es 400-as reg ecc ramja vagy 2 gigányi? (2x1 giga, vagy 4x512 mega)
-
Kellene nekem kölcsönbe egy XP prof SP3-as lemez. Újra kell telepítenem a gépezetet, és csak SP1-es hologramos lemezem van hozzá, de nem akarok órákat a frissítésekkel tölteni...
-
válasz
gabesz82 #1669 üzenetére
Múltkor is ezt mondtad, oszt tessék...
De csak viccelek, most vettem egy új 23" LG LED IPS-t kicsit olcsóbban bruttó.
Viszont az 16:9-es, ami mozizni/játszódni jó, de amúgy nagyon lapos nekem, jobb lenne a 16:10-es.Szóval sose lehet tudni, van az az ár, amiért elvinném
-
válasz
Polemius #1308 üzenetére
Azért kell olyan biciklivel járni, ami nem tűnik értékesnek. Annak idején olyan bicajjal jártam, aminek az ülésére bojtossapka volt ráhúzva, a váz foltos (mintha rozsdás lenne, de nem), a váltón márkajelzés leszedve. Valójában egy teljesen jó versenybicaj volt, de ótvarnak nézett ki. Azt még a boszorkány előtt is ott mertem hagyni lezáratlanul, amíg megkajáltam, sose vitték el
-
válasz
macilaci78 #891 üzenetére
Nem, csak tudni szeretném.
De megtaláltam angolul, Cylindrical anamorphosis
-
Hogy hívják azt a képet, ami rendesen nézve csak torz zűrzavar, de ha a közepébe beleraksz egy tükrös hengert, akkor előjön a rendes kép a tükörben?
-
válasz
FoxiestFox #853 üzenetére
Moziban jártál már? Nagyon zavart az akadás?
-
válasz
LordVader80 #843 üzenetére
Piacon 72 Ft-ért vettem a krumpli kilóját. Az jó lesz? (gondolom nem sokkal több 1 kg-nál
)
Félreértések elkerülése végett: halvány fogalmam nincs, mennyi a piaci ára. Aprón 1 Ft-tól 60000-ig van, de van belőle sok féle, ssd-s, 3G-s, miazmásos...
Mondj egy árat, aztán eldöntöm ér-e nekem annyit... -
válasz
LordVader80 #841 üzenetére
Mennyiért?
Oprendszer van hozzá? (mármint legális...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest