- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #52022 üzenetére
Na megvan, és még működis is
Egy HP iPAQ hx2000-es
Megvannak a leírásos könyvecskék, kábelek, töltö, CD, miazmás.
Még egy SD és egy CF kártya is van benne.
Valahol van egy BT GPS modul is valahol, azzal navigálni is tudEljösz megnézed?
-
válasz
FoxiestFox #52020 üzenetére
Nekem van ilyesmim, valami HP. Majd megnézem...
-
-
válasz
macilaci78 #51529 üzenetére
Hát, ha már ott tart a tudomány, hogy birkavesével földrengést lehet megelőzni, akkor bármit lehet...
-
A TESCO-ban lévő kormányablaknál lehet útlevelet csináltatni?
(Amit neten találtam, ott valami olyasmi van csak, hogy "Magánútlevél kiadása, cseréje iránti kérelem" az az lenne?)
-
válasz
RaPiDsHaRe #51230 üzenetére
Még nem, de ismerem az üzemeltetőit. Szegediek és jó arcok.
-
válasz
RaPiDsHaRe #51225 üzenetére
-
válasz
DarkByte #50230 üzenetére
mennyire normális az hogy az ember belső sávban megy 50-60-al valaho
Nem normális. A kresz szerint akármennyivel mégy, a külső sávban kellene azt tenni...
Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külső (jobb szélső) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak előzés, balra bekanyarodás, illetőleg megfordulás céljából szabad.
-
válasz
macilaci78 #49644 üzenetére
Vagy valaki szakszerűen cseréli?
-
válasz
macilaci78 #49556 üzenetére
Van, a dugonics téri pont ilyen.
-
válasz
LordVader80 #49508 üzenetére
-
válasz
SirRasor #49500 üzenetére
Nincs második úttest, egy út van ott, a tábla az egészre vonatkozik.
Ha kerékpározol, akkor járművet vezetsz, ne gyalogos nézőpontból gondolkozz. A gyalogosoknak azért van elsőbbségük mindenhol, mert jogi szempontból "buták", vagyis nem elvárt, hogy ismerjék a kreszt... -
válasz
LordVader80 #49487 üzenetére
Én árulok Sodexo utalványt, de nem az ajándék fajtát.
Auchan-ban lehet levásárolni meg KFC-ben, meg ilyen helyeken... -
válasz
macilaci78 #47766 üzenetére
Nem ott vannak már, átköltöztek szembe egy kicsit feljebb.
-
válasz
macilaci78 #47763 üzenetére
A feketesas utcán a Pátria is jó.
-
válasz
_Petya_ #47623 üzenetére
Miért ne szabhatna? Mivel nem kötelező a kártyaelfogadás, csak egy plusz szolgáltatás, nem kötelezi semmi arra, hogy mikor és mit fogad el.
Azért van a minimum összeg, mert a tranzakció csak neked ingyenes, a bolt fizet érte, és ha ez több, mint az árun lévő haszon, akkor simán mondhatja, hogy az alatt nem éri meg neki a kártyás fizetés... -
-
válasz
martonx #47343 üzenetére
Szvsz még a 20-30 év sem kizárt normál használatnál. Nálam az összes gépben SSD van (4 a cégben, egy otthon, a laptopban meg egy hibrid). A legrégebbi vagy 6 éve megy, valami kingston v100+ talán, napi 8 óra heti 5 nap, grafikai szoftverek, szélesformátumú nyomtató RIP szofvere stb., ez otthoni használattal minimum 15 év használat és még mindíg 100%-ot ír rá a diagnosztikai szoftvere...
-
válasz
Ted_Beneky #47115 üzenetére
Biztos nem tudott volna 8 szeletet megenni, csak négyet
-
válasz
tipuka #46985 üzenetére
Most nem azért, de ha csak ennyi a gond, hogy többet akarsz enni, akkor menj oda, ahol a legjobban ízlett a kaja, és rendelj dupla adagot
Egyébként meg tanulj meg főzni, és akkor tényleg jobbat és eleget ehetsz, mert a legtöbb helyen azért olyan "finom" a kaja, mert telenyomják nátrium-glutamáttal (ízfokozó)... -
válasz
FoxiestFox #46412 üzenetére
Nem hallotál a rewolutionary iWash-ról?
-
Szerintem videóból nem lehet ezt megtanulni. Hiába csinálod szerinted úgy, egy instruktor azonnal talál 100 hibát, ami miatt nem jó, és nem elég hatékony, amit csinálsz. De ha ad pár tanácsot, hogy mit csinálj másképp, akkor azonnal érzed a különbséget.
Ha rosszul csinálod, akár meg is sérülhetsz, de ha jó a technikád, akkor meg nagyon biztonságos. -
válasz
FoxiestFox #46241 üzenetére
Egyiknek sem, ez kettlebellnek számít
Nehéz behatárolni... -
válasz
FoxiestFox #46239 üzenetére
Amekkorát szeretnél
4 kg-tól 60-ig vannak súlyok az edzésen...
A videóban szerintem 24-est használ.
-
válasz
FoxiestFox #46237 üzenetére
Olyasmi
-
válasz
Lacielvtárs #45725 üzenetére
Hol lehet átvenni és mire cserélhető?
-
válasz
Rawulf #45345 üzenetére
Nem keverek semmit. Nem tudok felidézni az elmúlt párszáz évből olyan politikust, főleg gazdasági téren, aki nem bukott meg.
(A bukást itt úgy értem, hogy káros volt a lakosságra nézve a tevékenysége. Igen, a bokrosé is. Nem véletlen kapott jutalmat érte a Világbanki állással...) -
válasz
Rawulf #45336 üzenetére
Az nem egy bukott jegybankelnök?
Bírom, amikor ilyen levitézlett pénzügyminiszterek meg egyebek osztják az észt, hogy milyen szar, amit a jelenlegi csinál, mennyivel jobban kellene csinálni. És amikor ő volt ott, miért csinálta olyan dilettánsan-penetránsan szarul?
(Félreértések elkerülése végett, nem azt állítom ezzel, hogy a mostani balfasz egy fikarcnyival is jobb lenne náluk, hanem pont hogy pontolyan...) -
válasz
lugosi #44818 üzenetére
Nem kell ki-be kapcsolni folyton, de ha bekapcsolod, akkor csinál egy kicsi fejtisztítást. Ez szükséges és természetes dolog. Ha bekapcsolva hagyod, akkor is megcsinálja időnként.
Ha nem tenné, akkor beleszáradna a tinta.
Szóval amikor használod, akkor kapcsold be, amikor tudod, hogy nem használod (pl. éjszakára, hétvégére...), akkor kapcsold ki. -
válasz
Luighi #43882 üzenetére
Jaja. Húst csak az M5-ös CBA veszek, pl. máshol 2500 Ft a sertés szűzpecsene, itt 1600...
Egyébként én voltam a legnagyobb hitetlen, hogy mi értelme oda ki a halálba nyitni egy ilyen boltot, amikor ott a Cora (mostmár ósan), meg bejlebb a teszkó, kutya nem fog oda kimenni, de állandóan tele van vevővel.
Mivel csak késő délután/este tudok vásárolni menni, a piac sajnos nem játszik, én is oda járok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest