- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kispéé #96830 üzenetére
Ugyan ilyen lesz, amit veszel helyette.
A kép alapján pár millimétert kell lenyomni, hogy belekapjon. Átlósan kell, tehát nem úgy, hogy az első belekap és után tökig húzod, hanem mind a négy kapjon bele egy kicsit és utána átlósan húzni rajta egy keveset, amíg mind a 4 szoros nem lesz. -
válasz
macilaci78 #96651 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a kormány soha nem támogatta, most sem támogatja. Szavak szintjén persze nagyon is, választások előtt mindig beígérik, ha ígéretekből híd épülhetne, akkor már lenne 2x6 sáv+villamos+vonat is menne rajta...
-
válasz
macilaci78 #96640 üzenetére
Forrás?
Mert ez már kb. a tizedik megszületett döntés a gengszterváltás óta (egyszer még el is tapsoltak pár milliárdot a tervek tervezésére), szerintem a mostani is hasonló... -
-
válasz
macilaci78 #96456 üzenetére
Ötujjas zoknit vettem a hidegebb időkre, azzal is tök jó... -
Érdemes lenne kipróbálnod egy sarokemelés nélküli cipőt (barefoot). Nekem (meg még sokakanak) megoldotta az ilyen problémákat. Mivel a "modern" cipők emelt sarka miatt a sarkad ér le előbb (bármennyire is telerakják elnyelő rétegekkel), ez nem természetes a lábnak, normál esetben a talpad első része ér le, az sokkal nagyobbat csillapít, mint bármilyen hightech saroktömés. Kell pár hét, mire megerősödnek a lábfej és a talp izmai, de utána sokat fog javulni...
-
válasz
Stylewars_kp #96153 üzenetére
Hát akkor nincs mese, le kell feküdni valahol, és várni a halált. Nem tudunk semmit tenni semmivel...
Amúgy láttam már autótüzet, oltottam is. Volt egy gázos audi 100-am (szivar). Ott az akksi a hátsó ülés alatt van. Kikopott a szivacs felette, és a fémrács, ami az ülésben volt rövidre zárta az akksit. Elment az áram, leállt az autó, és irdatlan büdös és sötét füst jött belőle. Ha nincs nálam oltó, akkor szépet pukkant volna a Kálvária térnél a 80 literes gáztartály. Nálam nem kérdés, hogy van az autóban egy kis oltópalack. De kinek mi...
-
válasz
ShadowX #96149 üzenetére
Persze. Simán lehet, hogy bepánikol, és még az övet sem tudja kikapcsolni és bentég. Vagy pont akkor esik le egy műhold vagy egy meteorit, és pont fejbe vágja, amikor kiszáll. Széles skálája van annak, ahogy nem sikerülhet a dolog. Viszont ha van egy oltókészülék, akkor legalább az elméleti lehetősége megvan, hogy megoldja. Ha nincs, akkor 100%, hogy nem sikerül...
-
válasz
Stylewars_kp #96147 üzenetére
Én azt mondom, hogy bármit tenni jobb, mint széttárni a kezünket, és várni, hogy leég az egész. Ha oltasz, akkor vagy eloltod vagy nem. Ha nem oltasz, akkor biztos, hogy leég...
-
válasz
Stylewars_kp #96144 üzenetére
Ott már tényelg felesleges. De ha mondjuk megálás után egyből az oltással kezdik, akor lehet nem égett volna az utastér sem.
Filléres cucc, helyet se nagyon foglal, szvsz alap egy tűzveszélyes helyen (egy autó erősen az) az oltópalack... -
válasz
garga pista #96047 üzenetére
A Csillagról jókat hallottam, de nyilván ott is van sok oktató, melyik milyen...
-
SOS kellene nekem hővezető paszta!
Van esetleg valakinek hirtelen?
Vagy hol kapni ilyenkor? -
válasz
lorcsi #95699 üzenetére
Én se teljesen értem, hogy miért írta ki, hogy nincs jel, mert jel az volt, csak nem ott, ahol eddig voltak beállítva a csatornák. Én is majdnem az ügyfélszolgálatot hívtam, csak közben eszembe jutott, hogy pár hete olvastam valahol, hogy változtatni fognak a frekiken. Kipróbáltam a keresést és meglett minde csatorna, csak persze állíthatom be újra a sorrendet, hogy ne a fideszTV legyen elöl...
-
válasz
Doggy dog #95452 üzenetére
Nem, az elvileg a 230 V-os ág. Amelyiket nem lehet kihúzni a tápból, amelyiket a gépbe dugod, azon az oldalon. Szét kell csavarozni, és belül látszik, hol van elnyíródva. De ha laikus vagy, akkor kell egy nem laikust keresni (például Oldfox, totya694), ők megoldják neked.
-
válasz
PowerBuldog #95400 üzenetére
Pusztul is az emberiség elfelé...
-
válasz
Stylewars_kp #95374 üzenetére
De te azt tudod, hogy megvolt az alapvető vitaminszükségletednek megfelelő mennyiség? Honnan? Az, hogy a napi rendszeres táplálkozás elég vitamint biztosít nagyjából azóta nem igaz, amióta nagyüzemi lett a mezőgazdaság. A mai zöldségeknek-gyümölcsöknek töredék a vitamintartalma, mint régen. Szóval ha biztosra akarsz menni, akkor érdemes pótolni valamennyit.
Amúgy simán lehet, hogy kisebbre nőttek volna. Vagy az arckoponyád feljődött volna ki jobban, és akkor elférnének a fogaid... -
válasz
Stylewars_kp #95371 üzenetére
Azért nem ennyire egyszerű ez. Lehet akármilyen genetikád, ha például nem jutsz hozzá C vitaminhoz huzamosabb ideig, kihullanak a fogaid. Ez mondjuk elég konkrét összefüggés a fogazat és a vitaminhiány között.
Például lehet, hogy genetikailag szép egyenesek a combcsontjaid, de ha nem jutsz hozzá gyerekként elég D vitaminhoz, akkor meg szép görbék lesznek. Lásd angolkór...
A K vitamin a D vitamin felszívódásást is segíti, és az elég sok mindent szabályoz az immunrendszertől a csontok fejlődéséig (a fogak meg pont csontból vannnak), szóval nem akkora ökörség ám ez. -
válasz
Stylewars_kp #95307 üzenetére
Mi az a funkció amit nem lát el?
Hogy könnyel el lehessen adni...
-
Van ilyen 3D fém összeépítős StarWars cuccosom, amit valaha rendeltem netről, mert megtetszett, de nem volt időm összerakni már évek óta, ezért megválnék tőle.
X-Wingből kettő van, az egyiket elkezdtem, de csak éppen ki lett bontva 1-2 alkatrésze.Kell itt valakinek? Asszem olyan 5k/db körül volt, most egyben odaadom 5000 Ft-ért, ha valaki bejön érte a boltba (Béke u. 1.).
-
Ma egész nap pár percekre elmegy a net (belváros, Telekom).
Nektek rendben van? -
Keresek kisegítő munkatársat a gyorsnyomdába. Első körben karácsonyig, aztán meglátjuk, ha beválik lehet véglegesre is. Most heti kb. 20 óra, rugalmas munkaidővel (egyik nap lehet, hogy 6 óra, másnap esetleg nem is kell jönni), szóval egyetem mellett, vagy gyesen lévő kismama stb. is szóba jöhet.
A feladat nem túl bonyolult, fénymásológépet/nyomatót kell kezelni, spirálozni, esetleg vágógéppel papírt vágni. Előny, ha CorelDraw tapasztalata van, de nem kritérium, MsOffice-t viszont kell ismerni legalább felhasználói szinten.
Fizetés: alapbér a 8 órás minimálbér fele, plusz a bevétellel arányos jutalék (olyan nettó 100-150 között általában). -
válasz
vizslakutya #94292 üzenetére
Köszi, megpróbálom, bár most nem veszi fel.
-
Újra előkerült az ablakcsere téma.
Ki kellene cserélni egy régi három szárnyú ablakot műanyagra, kb. 150x160 cm, kellene redőny és szúnyogháló is.
Tud valaki olyan céget/embert/rokont/ismerőst, aki ezt még a tél előtt kicserélné?
Kértem árajánlatot, akit a neten találtam, ötből egy írt vissza, de az nem vállal beépítést (aranyablak, és brutál árat adott, 210+áfa csak az ablak).
Olyat szeretnék, aki konkrétan tud valakit, mert guglival én is megtaláltam a cégeket, csak nem mentem vele semmire...
-
válasz
macilaci78 #93868 üzenetére
Rendszeresen tekerek ott, semmi baj vele. Mindenesetre a KRESZ nem tiltja...
-
válasz
macilaci78 #93865 üzenetére
Ennyi. 12 év felett nyugodtan tekerhetsz a Moszkvain.
-
válasz
ShadowX #93838 üzenetére
Én Gildant használok (Premium Cotton, ami az alatt van, az gagyi, de a premium nagyon jó).
Viszont én nagykerből rendelem pestről, szóval oda kell mennyiség, és így sem a legolcsóbb.Esetleg a Dressánál tudsz rendelni kisebb mennyiséget is, a Dorozsmai úton van a raktáruk, de ki is szállítanak, a saját márkás pólójuk ugyanaz, mint a Gildan Premium, esetleg azt próbáld meg: [link]
Vagy ha csak 1-2 darab kell, akkor tudok adni fehéret vagy feketét, azokból van készleten mindig, a többi színből esetleges.
-
Hogyan tudnék egy 162 mm átmérőjű lyukat vágni egy 45 cm vastag téglafalba (kis méretű normál tégla)?
-
Ha bérleti jogot vásárolok, akkor elvileg utána meg lehet venni az önkormányzattól a lakást.
Tudja esetleg valaki, hogy milyen feltételek vannak?
Próbáltam keresni az önkormányzat honlapján, de reménytelen... -
válasz
PowerBuldog #93107 üzenetére
Huh, rákattintottam, mostmár tudom, hogy kire kellene szavazni
-
Van 3 vagy 4 db ilyen lézergravírozóm:
Valami baja mindnek van, vagy a lézercső gyengült el, vagy az alaplap halt be, vagy valami.
Lényeg, hogy ingyen elvihető, ha valaki lát benne fantáziát, hogy összeépít belőlük egy jót.
A csapda, hogy el kell jönni érte és mindet el kell vinni, mert foglalják a helyet -
válasz
vizslakutya #92949 üzenetére
Köszi!
Amúgy élhető hely? -
Marosleléről van-e itt fórumtárs?
Lenne pár kérdésem (internet, közlekedés stb.) -
válasz
macilaci78 #92885 üzenetére
Nemis
-
Senkinek nincs ötlete hőkamerával kapcsolatban?
-
Hőkamerája van-e valakinek kölcsön (vagy akár bérbe)?
-
Kellene nekem egy keverő/rázó gép.
Laboratóriumokban használnak ilyesmit, nekem nyomtatófestékhez kell, kb. 5-10 kg-ot kell bírnia.
Hsználtan hol lehetne ilyesmit szerezni nem túl drágán? (újat tudok én is, de az százezres nagyságrend még Aliexpressről is, annyit azért nem szánok rá...)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest