Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
bitpork #8635 üzenetére
Attól függ, mi az ami most belefér. Ha veszel egy régi szart, akkor 3 év múlva kifizeted a különbözetet a démásznak, plusz 1-2 hó gari után megint beleszaladsz egy ilyenbe. Személyes javaslatom, amit én is vettem, nem sbs, de legalább annyi hely van benne, egy tálca sütemény minden gond nélkül elfér egy polcon, én még nem tudtam telerakni, 333liter / 86 liter:indesit ta5, 80-90 rugó körül meg lehet venni, 2 év gari, és plusz 7 ezerért még két év garit kapsz. Menekülj előre. A régi hűtőnk feleekkora volt, és mikor azt kidobtuk, ezt meg megvettük, leesett vagy 1500Ft-nyi villanyszámlával a fogyasztás. Azóta is jó (2 éve megy) és teszi a dolgát. Most nézem a cora újságot, fele ekkora hűtők vannak 55-től. ha csak akkora kell, akkor a corában a beko dsa25020-ast keresd, de 75-ig bezárólag van 5-6 féle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest