Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Juj...azt hittem, hogy ezt kb. a sírig csinálhatom, ha megvan a rendszeresség. Jó, nem a sírig, de mondjuk 70+ig. A súlyzókat meg pont tegnap adtam el
Mondjuk nem is voltak annyira jók/állíthatók. 2db 5 kilós, ami már baromi könnyű nekem(élőben ezen jót nevetnél: 60 kiló, 175 centi és a 2 gyerek általi stessz mellett folyamatosan fogyok
) és 1db 13 kilós, ami meg épphogy túl nehéz. Kéne valami állítható...na majd körbenézek a shop.builderben, mert terembe menni még évekig nincs idő.
-Tsaba- nálam csak az erőnlét növelése számít. Izomépítést próbálok 23 éves korom óta..több, mint 10 év basszus és semmi. Pontosan tudom mit kell hozzá tenni és valami mindig kimarad a képletből. Most éppen a pihenés része az, amit egyszerűen nem tudok odatenni, de már vagy 4 éve
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest