- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
-
Attix82
addikt
Bővítenem kéne a kínálatot pl ilyenekkel: [link]
-
tixem
addikt
válasz Attix82 #44257 üzenetére
milyenekkel?magasságos A beszélő budipapír és a tökös vonóhorog után szabadon
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Algotis
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #44247 üzenetére
Nos igen szerintem annak az első részét is rémtett volt elkövetni (hatásvadász, olcsó ócska kis phos vót).
-
Old fox
tag
WI-FI routert vennék.
ajánlatokat: pü-benCsörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
SirRasor
addikt
Huawei Ascend Y300-ra keresek 2db kijelzővédő fóliát. Edigitalban 1200 huf 1db
Valakinek van? Vagy honnan érdemes venni, ami van Szegeden?Make Love not war!
-
azbest
félisten
válasz SirRasor #44265 üzenetére
Tőlük rendeltem másmilyen telefonhoz fóliát: protectionfilms24. Két munkanap alatt itt volt németországból, áfás számlát is mellékeltek. Ebayről olcsóbban adják, mint a saját webshopjukból.
A 600 huf / 6db olcsóbb fajtától a drágább 3M fajtákig van nekik.
[ Szerkesztve ]
-
kispéé
senior tag
Wii remote controllert vennék eredeti, utángyártott,új, használt. Bármelyik érdekel. Nincs vkinek elfekvőben?
-
SirRasor
addikt
válasz tucsok. #44270 üzenetére
Édesapám telefonja hótt' meg, neki lett egy Y300-as. ZTE Skate volt, de egyszer csak azt gondolta, hogy tönkrement az érintőkijelző és össze-vissza működött. Se restart, se semmi nem hozta helyre. Aztán egyszer bekapcsoltam és már jó volt, de addigra az új telefon is meglett. Hát érdekes..
Make Love not war!
-
Vesztor87
senior tag
A MS nem véletlen vette meg, egyenes út vezet előre Nekem bejött, november óta ez van. Egy Lumia 520-ast vettem, ami a kínálat legalja jelenleg. Mégis stabil, gyors, és sok apróság van ami tetszik benne, persze van ami fura, megszokást igényel, vagy épp hiányzott a droidból. De STABIL és GYORS A WP részesedése folyamatosan nő, sok helyen már megelőzi az almás termékek részesedését
Szerk:
Frenky89:[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz Vesztor87 #44272 üzenetére
De, gondolkodtam rajta, mert azt nem nagyon lehet szoftveresen hazavágni. Egyedül azért maradt az android vonal, mert az iGlót-t szereti. Tudom, a nokiákon meg asszem totál ingyenes navigáció van, de ezt szokta meg és ezt szereti.
Másik hsz-edre: viszont nagyon kérdés, hogy mire veszi az ember, mert hiába előzi meg egyes helyeken az alma eladásokat, ha ocsmány képeket készít. Mi? Ocsmány? De hisz a lumia a kitűnő kamerájáról híres! Jah. De nem a 920-as sorozat ALATT. Néztem tesztképet mindegyikről és hát na. Almával nagyon szép képeket lehet lőni. Persze ha valakit nem csak ezért veszi a telefont, akkor nem számít annyira.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
ebegab92
senior tag
-
HuMarc
veterán
válasz SirRasor #44280 üzenetére
Én egy tökéletesen elégedett L520-felhasználó vagyok, de azt be kell látni, hogy egy iGO-hoz képest a Here Drive azért icipicit le van maradva. Pl. földutakról általában nem tudja, hogy földutak, a hangos navigáció nem olyan jó, stb. Decemberben meghalt a navigátorunk (7 év után), ami iGO volt, ezután is iGO-t használnék, Here Drive-ot csak vész esetén.
Nem értem: Az Apple-nek miért kéne, hogy konkurenciája legyen egy olyan modell, ami feleannyiba sem kerül? (Lumia 820 és alatta)? Ez szerintem irreális elvárás.
-
hkaroly
csendes tag
Üdv!
Szegeden hol érdemes forgószéket venni? Valami ilyesmi kellene, de jó lenne kipróbálni megvétel előtt.
-
Rick4
félisten
válasz Vesztor87 #44277 üzenetére
Azért vette meg, mert a nokia hitt a telefon- windows kapcsolatban, viszont a felhasználók egészen másképp gondolták, pár kivételtől eltekintve... Szépen tönkre is mentek benne.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
CSorBA
őstag
Valakit érdekelne netezős géphez egy ilyen félkonfig?
Athlon 2600+ cpu
Aopen AK77-600 MAX lap
2*512Mb DDR 400 ram
Abit Siluro GeForece Ti 4200 vga(Privi)
-
oltis12
csendes tag
...keresek videókártyát...
-
Frenky89
addikt
Ez a tábla a kiegészítő nyilacskával, a Csongrádi végén mi a szöszt akar jelenteni?
Már lehet olyat, hogy valahol kirakok egy táblát meg egy visszafelé mutató nyilat a közlekedésben résztvevő egyének meg lássanak jó előre?
-
-
maláj
addikt
aki esetleg tudna 1 vasúti sín darabot (15-20 cm) az vérnyogjon ... vagy akár 1 kisebb üllő is jöhet melózni
-
Polemius
senior tag
válasz Frenky89 #44292 üzenetére
És nem előzi meg korábban egy másik megállni tilos tábla?
Mert egyébként a KRESZ szerint szabályos. Persze adott esetben lehet értelmetlen. Pont az általad említett ok miatt.
KRESZ 15. § (3) -
Vesztor87
senior tag
válasz lugosi #44278 üzenetére
Mért ne lenne? Attól hogy van aki nem jön rá hogy kell használni... hónapot és évet is válthatsz
HuMarc: Azért az Apple árak miatt rakj egy L1020-ast oda, a maga 41 megapixeles kamjával lealázza bmelyik más iPhone-t szerintem, bár nem sok iPhone-os tapasztalatom van...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robotporszívók
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest