- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Ha van az üzlet közvetlen közelében nyilvános WC, akkor már csak félig bunkóság elhajtani a vendéget, vásárlót. Valszeg a srác azért kapálózott nénetországgal, mert ott ez már normális, hogy majdnem minden sarkon van nyilvános budi. Bárhol találsz nyilvános WC-t de ha mégse, AKÁRHOL elmehetsz egy sárgára.
Nem azt mondom hogy telepakolni a budit azzal a bizonyos dologgal, de egy sima pisilés...hát baszki...
Shadows, meg ha olyan kurvajófej, legalább elmagyarázhatta volna a csajnak hogy sorry de bent van egypár millás cucc és ez a gond. -
Rover623
félisten
A szükség nagy úr, vazze...pláne Magyarisztánban, ahol nem nagyon ismerik a nyilvános rötyi intézményét...
Más a helyzet, ha a budi miatt megy be a boltba és csak pössenteni akar, és megint más, ha vásárlás céljából ment be egy boltba és közben "jött rá a szükség".
Ne vegyük egy kalap alá, plz...
Nem mondom hogy elvárható (pedig de) egy olyan helytől/cégtől/intézménytől, ahol sok "külsős" ember jön be vásárolni/ügyet intézni, hogy biztosítson szabad bejárású rötyit...de ahol van, illik rendelkezésre bocsátani ha szükséges...reklámozni nem kell, de megtagadni meg bunkóság...
-
Mawyx
őstag
-
Rover623
félisten
Ne haragudj, de láttál már te egyáltalán utángyártott patront, vagy csak "marketingből" rávágod, h mind szar?
Nem...
Az alatt a kilenc év alatt, amíg a (részben) saját kiskeremben lófráltam, mindig elfordítottam a szememet ha ilyen koszos tintás/festékporos dolgok előtt mentem el...
Új hozzászólás Aktív témák
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest