Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadows
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
mit mondtam volna bocs bentvan 5 noti 4 lcd moncsi nem tudlak beengedni, mert nekem fontosabb a cucc test épsége, ugyhogy nyugodtan hugyozd össze magad de ha nézem ahogy csinálod akkor semmi gond??? egyéként a +2 alkalmazottnak is ott a cucca mindene. és ők se engedhetnek meg maguknak ilyet. Ez magyarország itt a szemed ellopják megölik a családod kap 5 évet és kész. ,
[OFF] A németország magyarország hasonlattal meg inkább nem villognék, mert nincs 5-ös bmw-m anyámék alig támogatnak van egy fiam és sajnos külön kell élnünk a páromtól mert ez van.
Németeknél ugyanez apuci házatvesz kicsi fiának kocsit, beredezi a kérót, tolja zsetont ezerrel a kisfasz meg napi 8 órában 3*annyit keres mint én valaha fogok!![/OFF]Ja meg az emberek segítőkészségéről, a dolgokhoz való hozzáállásáról ne is beszéljünk. MásvilágEz az én álláspontom, egyéni véleményem akinek nem teccik kérem ne offoljuk szét a toopicot, mert akkor inkább nyitok egyet " Shadows aki nem engedte a vevőt pisálni, mert egy farok"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi