- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumo
senior tag
válasz
Brutális eb #12196 üzenetére
Én meg olyat, amilyet a megrendelő kíván
-
stol
addikt
válasz
Brutális eb #11810 üzenetére
Pl ha nekem van egy cégem törzsvásárlóm nem szeretném elveszítni egy minimális összeg miatt.
.Mivel egy 20 forintos telefont megengedhetett volna így jogosan várnám el a meghirdetett áron való átvételt.Ha neked céged lenne, hamar tönkremennél....
Nem engedhetjük meg ebben a helyzetben, hogy akár csak jópofaságból bukóval adjunk el valamit, mert így-is már mínuszban vagyunk hónapok óta.
A válságból nem nyertesként akarunk kijönni, hanem csupán túlélni ezt.
És ehhez nem engedhető meg a beszer áron/bukóval odaadás. -
mongi
senior tag
válasz
Nem gond ha nem leszel a vevőm, van elég
A pékes hasonlatot meg nem értetted, a tegnapi áron nem biztos hogy ma is ugyanannyi ugyanaz
-Viszont itt régi vevő még nincs, 1.5 éve nyitottunk. Aki visszatérő az nem a két szemem miatt fog visszajönni, hanem mert korrekt vagyok velük/megfelelek az elvárásaiknak. Ezt te is beláthatod.
-Az előleget én is csak olyanoktól kérem el akik tök vadidegenek és kell nekik 1000€ értékű cucc.(mellékesen, ha te is benyeltél volna pár "igen komoly vevő vagyok, megrendelem a gépet és baszokelvinni" embert akkor majd másként értékeled ezt a leírásoma, hidd el.)
Nem a pics@ árú ddr2 -es ramot vevő pistiét húzom le, 10% előleggel.
-Ha volt elérhetőség rád (telefon,email, füstjelek amit meglátsz), akkor a bolt f@szsága volt elismerem. -
danih
veterán
válasz
Kegyesen megfeledkezel a "másik" magyar mentalitásról, miszerint elköltöttem nálatok x ezer forintot, ezért húzom le a sliccem is, szolgáljatok ki, mert én vagyok a VEVŐ, és ELVÁROM a kedvezményt.
Az eladó mérlegeli, "megéred-e" a kedvezményt, és ennek tudatában dönt. Nem kell megsértődni, tényleg, mert olyan dolgok lehetnek a háttérben, melyekről esetleg nem tudhatsz (fos nagyker, nagy árverseny, vagy már így is kicsi árrés, millió dolog). -
sasa311
veterán
válasz
Figyelj már egy picit.
Attól, hogy elköltöttél több százezret X év alatt egy számtechboltba attól még nem leszel "régóta nagy összegeket költő törzsvásárló".
A törzsvásárló ott kezdődik, hogy minden hónapban 500 kiló feletti rendeléseket ad le.
Te "csak" egy jó vevő vagy.
Ettől persze jár a tisztelet, de csak az, ami amúgy is járna mindenkinek, aki beesik az utcáról, semmi extra szolgáltatás. -
mongi
senior tag
válasz
Brutális eb #11779 üzenetére
Azért ilyen esetben én nem leb@sztam volna a dolgot, hanem pl. másnap elszaladok és a rendes összeggel kiváltom az addig félrerakott alkatrészt. De ez én vagyok...
Mi pl. felhívjuk a vevőt ha megérkezett a rendelt árú, és közöljük a pontos összeget, igaz megrendeléskor is szólunk, hogy ez a pillanatnyi ára, lehet némi eltérés akár negatív irányba is az áron (ezután nincs gond soha, bár változás is ritka).A "boltosok is lecumizhatnak néha" kifejezésed pedig kimondottan sértő számunkra, akkor cummancson le a pék is, mivel felment a liszt ára és drágább ma a kifli mint tegnap, no meg a benzinkutas is ugye??? -
stol
addikt
válasz
Már ne haragudj meg, de a kedvesen megválasztott kormányunk, ha elbassza a forint/eu árfolyamot, valamint a nagyker most is kiírta, hogy a megrendelés-szállítás közötti árat SE garantálja, akkor miről is beszélünk?
Csak azért adja oda bukóval az alkatrészt a bolt, hogy faszagyerek legyen?
Gondolkozzunk már el. -
eziskamu
addikt
válasz
SzVSz ez esetben igazad volt. Telószámod nem ismerték? Minimum valahogy értesíthettek volna előre, ha már tényleg nem tudták annyiért hozni. Engem is hívtak fel már, ha a megbeszéltek alapján olyat vagy annyiért nem tudtak hozni, pl jó multkor egy antennát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest