- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz
GC-EvElyN- #10182 üzenetére
minden embert tisztelni kell, de magából a korból nem következik semmi.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Hehe, akkor 48 évesként és eladóként én is elvárhatom, hogy a kiscsávó tiszteljen a korom miatt meg a szakértelmemért ? De szép is volna! LOLOLOLOL
-
válasz
meg a boltos tudását / hozzáértését / szakértelmét, vagy esetleg csak úgy simán a jóérzését is illik tisztelni. nem kötelező...
ergo nem kérdezünk meg olyat, hogy "És lesz majd bent ebben a boltban olyan is aki ért hozzá?" -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
GC-EvElyN- #10159 üzenetére
Az néni egész nap ráér, akár vissza is sétálhatott volna kicsit később, egész biztosan nem a város másik végéről jött, egyébként is ingyenszervizre hajtott, különben otthagyja bevizsgálásra.
A témában az absz. csúcs élményem az volt, amikor vagy 15 éve a családunkkal bementünk egy fagyizóba, erre mikor sorra kerültünk volna odalépett valami vén csoroszija, hogy rosszul van, engedjük magunk elé... tiszteld te az ilyen "embereket". -
bullseye
addikt
válasz
GC-EvElyN- #10159 üzenetére
a néni nem volt nyíltan tiszteletlen, csak nem reagált olyan mondatokra, amik nem jöttek jól neki: pl. hogy még nincsenek nyitva, nem működik a gép, nem javítható...
ez az élet rendje: a fiatal visszabeszél, a középkorú az orra alatt morog, az idős meg szelektíven hall. Egyik módszer sem tekinti a másikat egyenrangú partnernek, csak szociálisan ebben a sorrendben nő az elfogadottságuk.
-
lúzer
veterán
válasz
GC-EvElyN- #6669 üzenetére
de ha a proci sempron, a vga ez a 9200 (inkább nem jellemzem) akkor mi került 200k-ba?
van olyan egyébként hogy bemegy valaki, látják hogy hülye a témához és vastagabban fog a ceruza?
-
kicsitomi88
őstag
válasz
GC-EvElyN- #6666 üzenetére
A 9200 nem rossz valszeg az ati egyik legidőtállőbb kártyája, ebben nincs vita
ne keverjuk mar a "jo-idotallo" kartya fogalmat a" minden szar gepbe ezt raktak-rakjak mert olcso es jo neve van" nevezetu karikkal
-
sutykuru
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #6663 üzenetére
Nem egyértelműen fogalmaztál, mondjuk inkább úgy.
mert ezt írtad:"Elérkeznek a kardinális kérdésjhez, videokártya:
szerencsétlen gyereknek egy ATI 9200 at pakoltak bele a gépébe, ami belekerült 200 ezerbe(akkor). Met hoyg az egy jó kártya, (ezzel minden megy)" -
azbest
félisten
válasz
GC-EvElyN- #6659 üzenetére
Felesleges volt kiszínezni a történetet... és kiderült a túlzásokból, hogy valóban nem ismered ezt a területet.
Ha a gagyi 9200 került 200ezerbe, akkor menyibe került egy jó kártya?
(Egyébként szerintem árban és teljesítményben is alacsony volt kezdetekktől fogva az emlegetett vga)
Ez már évekkel ezelőtt lehetett, ha s462-es rendszerről van szó, akkor volt olyan Sempron ami gyakorlatilag csak a nevében különbözött a Thunderbirdtől.
Az akkori játékokhoz lehet, hogy megfelelő volt (legalábbis főleg ha csak az fért bele a keretbe).Nekem is volt már vicces esetem boltban, pl mikor a srác le akart beszélni usb kábel vásárlásról a szünetmenteshez, mert az úgyis csak a telepítéshez kell
Ő jót akart azzal hogy felslegesnek vélt dolgot nem akart rámsózni, nem érthet mindenhez ő sem.
A legfrusztrálóbb eset az volt mikor nem volt tápkábel készletenEgyébként nem vagyok boltos, és bocsi hogy be/beleszóltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest