Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEMP
aktív tag
válasz
george11 #1353 üzenetére
Ez szerintem elég nagy gond, mármint hogy a telefont részesíted előnyben, a személyesen megjelenő, toporgó vevővel szemben... ú
Mindig is utáltam ezt a felfogást, soha nem is fogom megérteni miért így gondolkodnak egyesek: ha már vevőként veszem a fáradságot és elmegyek, buszozok, gyaloglok, benzint pazarlok arra, hogy személyesen beszéljek vkivel, ergo mintegy megtisztelem vele, akkor a telefonos-vevő, aki még csak fel sem áll a foteljéből miért élvez elsőbbséget? Hívjon újra, se fáradságába, se idejébe, se pénzébe, semmibe sem kerül. Kihal ebből a világból teljesen az emberség...
A telefont meg kell tanulni nem felvenni minden boltosnak!!! -
Kobe
veterán
válasz
george11 #1353 üzenetére
ok, van ebben is ráció de a topik indítója azzal ''dobálózik'' hogy milyen faszagyerek mert elhajtja a 80éveseket, meg kiröhögi a hülyeséget beszélő potenciális vásárlóerőt, ahelyett hogy a potenciálisból reális vásárlóerőt képezne azzal, hogy elmagyarázza mi is a tényállás...na nálam ez a non plus ultra böszmeség
....ehhez nem kell felsőfokú végzettség, csak tolerancia meg tapasztalat, ha egy laikus ránéz az árlapra, az kriksz-kraksz, ha egy felhasználó ránéz, már lát annyi háttérinfót az illetőnek hogy informálni tudja a laikust, szóval nem egy doktori végzettséget igénylő munkakör semmilyen eladói pozíció - ezzel illik tisztában lenni és úgy hozzáállni a vevőhöz, mondtam nekem pl herótom amikor valamelyik zsugabubus a szakközépjével azt hiszi, ő az atyaúristen mert a pult mögött áll
szóval sok beszédnek sok az alja, van kül a hülye és hülye vevő között, az egyik mondjuk hülye mert nem ért hozzá, a másik meg hülye mert flegmán ért hozzá, és azért nem mindegy melyiket hogy kezeled, a flegmát nyílván senki nem viseli könnyen - én pl takarékszövetkezetben melóztam ahol azért ügyfélt eligazítani illik, na ott pl rövid idő alatt azt láttam hogy akik vmilyen hitelkérelemmel fordulnak a hitelezős munkatárshoz, csak az első kört futják le, utána vissza sem jönnek - egyik alkalommal sikerült is beszélnem egy ilyen visszatáncolóval, megkérdeztem mért nem ott folyósították, erre az volt a válasz hogy úgy érezték nem kapnak elég figyelmet a munkatárstól, 2 percenként szaladgál jobbra balra, nem tud 5 percig normálisan tájékoztatni az embert, stb, így hát inkább kerestek egy másik bankot ahol lehet 2% kal nagyobb volt a kamat, de leültették őket és szívélyesen foglakoztak vele - szal nem csak egy 10 ezres memó vagy 20 ezres vinyó múlik ilyenen hanem mondjuk milliós ügyletek, és lám azok is el tudnak úszni
nem azt mondom hogy napi 8 órában vigyorogva kell állni tejbetökként a pult mögött, de ahogy az eladót zavarja az ha prohardverezés közben ''zaklatja'' a vevő, úgy a vevőt is az, ha így bánnak vele - csak míg az eladó azt gondolja, na elhajtottam még egyet, nagy ügy, nem vett meg egy alkatrészt, addig a vevő aszondja, na ide se jövök többet - ami mondjuk gáz, ha egy hót zsíros hardcore hardware buzit hajt el az ember aki neadjisten havonta cserél jelentősebb cuccokat gépben....puskás öcsinek volt az a mondása régen, ha valahol rossz étteremben ebédeltek : na, itt is ettünk már háromszor : először, utoljára, és soha többé
na ez is hosszú lett
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest